Angelina Jolie uveličala je premijeru mjuzikla "The Outsiders" svojom prisutnošću. Nova kazališna adaptacija popularnog romana Susan Eloise Hinton prikazuje se na Broadwayu, a Angelina na projektu sudjeluje kao producentica.

Galerija Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders +3 Angelina Jolie i Vivienne na premijeri mjuzikla The Outsiders

Imam jake emocije prema ovom materijalu i ovom kreativnom timu. Bila je privilegija biti dio ovog procesa. Toliko poštujem Broadway i sve one koji ovdje rade. Promatrala sam prve reakcije gledatelja u kazalištu, posebno emotivne reakcije mladih ljudi. San je raditi s ovako posvećenom i nevjerojatno talentiranom glumačkom postavom. Svi su briljantni pjevači, plesači i glumci, izjavila je Angelina novinarima okupljenim u teatru Bernard B. Jacobs.

Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders (Foto: Profimedia)

Na premijeru je došla i njezina kći 15-godišnja kći Vivienne, koja je također radila na mjuziklu kao asistentica produkcije. Tinejdžerica Vivienne nije se zamarala modom i za tu je prigodu odjenula neupadljiv plavi kombinezon, a njezina majka tradicionalno je zablistala u glamuroznom izdanju.

Angelina Jolie i Vivienne na premijeri mjuzikla The Outsiders Angelina Jolie i Vivienne na premijeri mjuzikla The Outsiders (Foto: Profimedia)

Angelina se odlučila za kombinaciju u brončanim i smećkastim tonovima. Nosila je dugačku svilenu haljinu koju je sakrila ispod smeđeg plašta midi kroja, a glavna zvijezda kombinacije bile su fantastične predimenzionirane naušnice.

Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders (Foto: Profimedia)

Crveni ruž savršen je dodatak toj kombinaciji i dodatno naglašava glamuroznost predivne glumice, koja se odlučila za još jedan modni komad u crvenoj boji. To su bile štikle kojima je i Angelina potvrdila da su crvene cipele jedan od najvećih ovogodišnjih trendova.

Kombiniranje crvene sa smećkastim tonovima (koji su netipičan odabir zvijezda za svečane prigode) nije jednostavno, ali Angelina je pokazala da se i to može uspješno izvesti.

Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders (Foto: Profimedia)

Kome bolje stoji? Mlada glumica oduševila u haljini koju je prije 20 godina nosila Angelina Jolie Haljina je jednako divna kao i prije 20 godina Sydney Sweeney na zabavi Vanity Faira Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2004. godine +2 Sydney Sweeney na zabavi Vanity Faira

Bez konkurencije: 15 haljina kojima je Angelina Jolie dokazala da nitko ne nosi crnu dobro kao ona Na premijeri filma Maleficent u Tokiju 2014. godine Predstavljanje filma Oceanovih 13 2007. godine Dodjela Oscara 2012. godine +12 Dodjela nagrade BAFTA 2018. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju