Jedna od prezenterica na dodjeli nagrada 'Hollywood Film Awards' bila je uvijek eterična Angelina Jolie. Osim njezine posebne ljepote, neki stilisti ističu i monotoniju njezinih modnih izbora vrlo često zasnovanu na jednostavnim crnim haljinama koje prate liniju tijela. Takvu je toaletu odabrala i za ovu priliku i ponovno je privukla pažnju siluetom kao antička skulptura

Angelina Jolie je na poznatom događaj filmske industrije 'Hollywood Film Awards' dodijelila nagradu za najboljeg mladog glumca Jacku O'Donnellu, koji je imao glavnu ulogu u filmu pod njezinom redateljskom palicom nazvanog 'Unbroken'.

Kako ne bi ona bila glavna zvijezda događaja diskretno se povukla sa crvenog tepiha, dopuštajući nominiranima i dobitnicima da uživaju u zasluženoj pažnji medija.

Ona je niti ovoga puta nije mogla izbjeći između ostalog i zahvaljujući modnom izboru, uskoj toaleti tamno sive boje od kašmira s potpisom Atelier Versace. Zbog vrlo naglašene siluete na kojoj se isticala njezina ženstvenost izgledala je poput skulpture isklesane na antičkom hranu.

No, neki su joj zamjerali njezin predvidiv modni izbor zasnovan na upravo ovakvim sigurnim i naizgled 'običnim' modnim odabirima.

Kojoj dami bolje pristaje crna uska haljina Atelier Versace:

glasova:



Sličnu je haljinu istog brenda imala i Uma Thurman na dodjeli nagrada u Berlinu pokazujući tako da i holivudske dive žele uživati u haljinama s etiketom 'manje je uvijek više'.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju