I dok se na crvenom tepihu može vidjeti u glamuroznim večernjim kreacijama koje ističu žensku figuru, Angelina Jolie u privatnim trenucima preferira predimenzionirane komade odjeće. U njezinu ormaru nalazi se dosta tamnih haljina, bluza i suknji koje ne prate liniju tijela.

Galerija Angelina Jolie uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie - 4 +2 Haljina Loro Piana može se kupiti za oko 21.000 kuna

Upravo zato mnoge je iznenadila svojim posljednjim pojavljivanjem. Američka glumica i redateljica snimljena je na pariškim ulicama u društvu kume Jacqueline Bisset u elegantnom modnom izdanju.

Za izlazak u Grad Svjetlosti odabrala je bijelu maksi haljinu s tamnocrvenim prugama A-kroja koja vizualno proširuje figuru te ju čini oblijom.

Haljina Camille brenda Loro Piana Haljina Loro Piana može se kupiti za oko 21.000 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Riječ je o modelu Camille od stopostotine svile talijanskog brenda Loro Piana koja slavnoj mami izvrsno pristaje, a koja se prodaje po cijeni od 2950 eura, odnosno nešto više do 21.000 kuna.

Haljinu bez rukava Angelina Jolie sparila je s bež šalom te cipelama visokih potpetica u istoj nijansi, a izdanje zaokružila sa šik naočalama velikih okvira te s nešto pomno odabranih komada nakita.

Angelina Jolie - 4 Haljina talijanskog brenda koja je vizualno proširila siluetu američke glumice (Foto: Profimedia.hr)

Angelina Jolie već se nekoliko dana nalazi u Parizu, gdje snima reklamu za novi miris slavnog pariškog brenda Guerlain.

Pogledajte i:

Angelina Jolie: Natikače kakvima će ortopedi uvijek reći odlučno "ne" Angelina Jolie u natikačama - 1 Angelina Jolie u natikačama - 2 Angelina Jolie u natikačama - 3 +3 Angelina Jolie u natikačama - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju