Bez obzira na to jesu li u pitanju privatne ili poslovne prigode, američka glumica i redateljica Angelina Jolie obožava nositi crne odjevne komade.

Galerija Angelina Jolie i Jennifer Aniston Angelina u vrećastim kožnatim hlačama Angelina u vrećastim kožnatim hlačama +1 Jennifer u klasičnim kožnatim hlačama na predstavljanju svoje nove serije

Isto vrijedi i za Jennifer Aniston s kojom, kada je u pitanju moda, dijeli i ljubav prema kožnatim hlačama.

Angelina u vrećastim kožnatim hlačama Angelina u vrećastim kožnatim hlačama (Foto: Profimedia)

Angelina se sa sinom Paxom uputila na ručak u poznati losanđeleski restoran Cecconi odjevena u crno. Uz jednostavan satenski top na bretele i laganu pašminu koju je prebacila preko leđa, nosila je crne kožnate hlače.

Međutim, umjesto tradicionalnog uskog modela koji se pripija uz tijelo, Angelina je odabrala neobični vrećasti model s nogavicama koje se sužavaju na dnu.

Jennifer u klasičnim kožnatim hlačama na predstavljanju svoje nove serije Jennifer u klasičnim kožnatim hlačama na predstavljanju svoje nove serije (Foto: AFP)

Prilikom nedavnog predstavljanja svoje nove serije "The Morning Show" čija se premijera očekuje krajem 2019. godine, Jennifer je također nosila kožnate hlače, ali ona je ipak odabrala klasičan uski model u kakvom je često možemo vidjeti na raznim događanjima.

Bolje kožnate hlače ima...

glasova:

Pogledajte i:

Već od 150 kuna: 15 modela udobnih hlača za posao i svečanije prigode H&M, 24,99 eura (185,72 kn) Mango, 249,90 kn Zara, 229,90 kn +12 Guess, 105 eura (780,33 kn)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju