Angelina Jolie došla je u Bijelu kuću kako bi prisustvovala ponovnoj autorizaciji Zakona o nasilju nad ženama, koju je potpisao američki predsjednik Joe Biden.

Galerija Angelina Jolie u Bijeloj kući Angelina Jolie u Bijeloj kući Angelina Jolie voli haljine sa statement rukavima +5 Angelina Jolie voli haljine sa statement rukavima

Zahvaljujući ovom činu američkog predsjednika, savezne države SAD-a do 2027. godine imat će osiguranu financijsku potporu za programe u sklopu kojih se žrtvama nasilja pruža pomoć u raznim oblicima, od pravnih savjeta do pronalaska sigurnog smještaja.

Angelina Jolie u Bijeloj kući Angelina Jolie u Bijeloj kući (Foto: Profimedia)

Angelina je dio aktivističkog pokreta koji je godinama zagovarao ponovnu autorizaciju. Pohvalila je Bidenovu odluku, uz napomenu kako zakonodavci imaju još puno posla kada je u pitanju zaštita žrtava.

"Dugo smo ovo čekali. To je osobna stvar za svakoga kome je važna obitelj, kome su važna djeca, za svakoga tko brine o vlastitoj sigurnosti i zdravlju zajednice u kojoj živi", kazala je.

Angelina Jolie u Bijeloj kući Angelina Jolie u Bijeloj kući (Foto: Profimedia)

Angelina je u Bijelu kuću došla u vrlo decentnoj odjevnoj kombinaciji, kako i priliči prigodi. Odjenula je haljinu u bež nijansi sa statement rukavima, koju je opasala remenom.

Angelina Jolie voli haljine sa statement rukavima Angelina Jolie voli haljine sa statement rukavima (Foto: Profimedia)

Slavna 46-godišnjakinja često nosi haljine s voluminoznim rukavima, a odabirom takvog modela za posjet Bijeloj kući podsjetila nas je na još jednu ljubiteljicu statement rukava.

Angelina Jolie voli haljine sa statement rukavima Angelina Jolie voli haljine sa statement rukavima (Foto: Guliver Image)

To je bivša prva dama SAD-a, Melania Trump.

Melania Trump nosila je haljine sa statement rukavima Melania Trump nosila je haljine sa statement rukavima (Foto: Profimedia)

Kada je Melania za jedno događanje odabrala efektnu haljinu u hot pink nijansi, američki mediji raspisali su se o njezinoj ljubavi prema dramatičnim rukavima (kako su ih opisali), koja je započela i prije nego što je dobila titulu prve dame.

Melania Trump Melania Trump (Foto: Profimedia)

Primjerice, na nacionalnoj konvenciji suprugove stranke održanoj uoči izbora na kojima je osvojio predsjednički mandat Melania se također pojavila u jednostavnoj bijeloj haljini na kojoj su se isticali samo rukavi.

Melania Trump Melania Trump (Foto: Profimedia)

Kad je došla u Bijelu kuću, nastavila je s odabirom takvih modela, ali za razliku od Angeline, puno više je eksperimentirala s dizajnom rukava.

Ankete

(9022) Bolje haljine sa "statement" rukavima bira...

rezultati povratak glasova422
rezultati

Melania Trump Melania Trump (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju