Sunčana i lijepa subota na zagrebačku špicu izmamila je i broje poznate osobe. Među njima je bila i Anica Kovač koju su fotografi ulovili na Cvjetnom trgu.

Galerija Puloveri izgledaju fantastično u kombinaciji s visokim čizmama Anica Kovač na zagrebačkoj špici Anica Kovač na zagrebačkoj špici +5 Anica Kovač na zagrebačkoj špici

Najuspješnija hrvatska misica koja je 1995. godine u južnoafričkom Sun Cityju ponijela titulu prve pratilje Miss svijeta, prošetala je gradom i obasjala špicu svojim osmijehom.

Anica Kovač podržala je Nacionalni dan protiv raka vrata maternice Anica Kovač podržala je Nacionalni dan protiv raka vrata maternice (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Kupnjom mimoza podržala je i 17. izdanje Nacionalnog dana protiv raka vrata maternice koji se obilježava u Europskom tjednu prevencije raka vrata maternice.

Ljepotica je za izlazak na špicu odabrala vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju sastavljeni od svestranih odjevnih komada i modnih klasika.

Anica Kovač u visokim čizmama Anica Kovač u visokim čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Plave traperice skinny kroja kombinirala je s crnom dolčevitom od debljeg pletiva i crnim sakoom ukrašenim efektnim zlatnim gumbima. Nosila je i visoke smeđe čizme s blok-potpeticom umjerene visine.

Nakon poduže stanke, čizme iznad koljena opet su se vratile u modu. Kada su prije 10-ak godina bile ultimativni hit, većina žena obožavala ih je nositi upravo u ovakvom izdanju poput Anice, u kombinaciji s uskim trapericama ili pak s obožavanim tajicama.

Puloveri izgledaju fantastično u kombinaciji s visokim čizmama Puloveri izgledaju fantastično u kombinaciji s visokim čizmama (Foto: Profimedia)

U ovoj novoj rundi popularnosti, visoke čizme puno više se kombiniraju uz kratke haljine ili predimenzionirane pulovere, ali i dalje ima dama koje ih najviše vole nositi uz dobre stare traperice.

Zavirite u galeriju i razgledajte još street style kombinacija Anice Kovač.

Visoke čizme iznad koljena...

glasova:

Anica Kovač na zagrebačkoj špici Anica Kovač na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Haljina u kojoj je Anica Kovač postala prva pratilja Miss svijeta ima zanimljivu priču Anica Kovač u haljini Matije Vuice koju je nosila na izboru za Miss svijeta 1995. godine Anica Kovač u haljini Matije Vuice koju je nosila na izboru za Miss svijeta 1995. godine Anica Kovač u haljini Matije Vuice koju je nosila na izboru za Miss svijeta 1995. godine +2 Haljina Matije Vuice koju je Anica Martinović nosila na izboru za Miss svijeta 1995. godine - 1

Nenametljivo savršene hlače Anice Kovač koje se mogu nositi – uvijek i svugdje Anica Kovač Anica na donatorskoj večeri u hotelu Esplanade Efektan top Anice Kovač sjajno se uklopio uz elegantne crne hlače +2 Projekt su podržale brojne slavne dame, a na večeri zapjevala je Danijela Martinović

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju