Anica Kovač bila je jedna od slavnih uzvanica na događaju udruge Marra Altrui pod imenom Zajedno brišemo ožiljke koje je održano u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu.

Galerija Anica Kovač Anica na donatorskoj večeri u hotelu Esplanade Efektan top Anice Kovač sjajno se uklopio uz elegantne crne hlače +2 Projekt su podržale brojne slavne dame, a na večeri zapjevala je Danijela Martinović

Glavni cilj ove donatorske večere bilo je skrenuti pozornost na dostignuća rekonstruktivnih zahvata u procesima liječenja karcinoma dojke, ali i apelirati da se svakoj ženi omogući izbor repigmentacije komplesne areole i bradavice nakon kirurške rekonstrukcije dojke.

Anica Kovač zablistala je na večeri u jednostavnoj, ali uvijek elegantnoj kombinaciji u svevremenskoj crnoj boji.

Efektan top Anice Kovač sjajno se uklopio uz elegantne crne hlače Efektan top Anice Kovač sjajno se uklopio uz elegantne crne hlače (Foto: Matej Dokić)

Za ovu je priliku odabrala crni top s prorezima na gornjem dijelu prsa i spuštenih kratkih rukava koji je sparila s klasičnim crnim hlačama ravnih nogavica.

Riječ je o fleksibilnom modelu hlača koji se sjajno može kombinirati za dnevne i večernje prilike – uz tenisice, štikle i čizme, a u kojima dame uvijek izgledaju dotjerano.

Anica na donatorskoj večeri u hotelu Esplanade Anica na donatorskoj večeri u hotelu Esplanade (Foto: Matej Dokić)

Bivša hrvatska misica preko ramena je prebacila crnu kožnatu jaknu, dok je na nogama nosila salonke ukrašene blještavom aplikacijom u obliku lista. Izdanje je zaokružila efektno ručnom torbicom te decentnim parom visećih naušnica.

Lana Radeljak: Izdanje u crnom koje potvrđuje da klasična elegancija uvijek pobjeđuje Poznati na donatorskoj večeri 'Zajedno brišemo ožiljke' udruge Marra Altrui - 8 Poznati na donatorskoj večeri 'Zajedno brišemo ožiljke' udruge Marra Altrui - 5 Poznati na donatorskoj večeri 'Zajedno brišemo ožiljke' udruge Marra Altrui - 2 +4 Poznati na donatorskoj večeri 'Zajedno brišemo ožiljke' udruge Marra Altrui - 6

U nastavku teksta otkrijte galeriju crnih hlača iz hrvatskih trgovina koje se mogu nositi u različitim prigodama, a nabaviti po cijeni od 20 do 129 eura.

15 modela hlača u kojima žene izgledaju mrak, a rado se nose i na hrvatskim ulicama Crne hlače često se nose i na hrvatskim ulicama C&A hlače, 29,99 eura Reserved hlače, 29,99 eura +12 H&M hlače od kašmira, 129 eura

Crne hlače su i jedan od komada koje bi svaka dama trebala imati u svojem ormaru. Koji se još komadi trebaju naći u vašem ormaru provjerite u videokolumni Marka Grubnića po imenu Dresskod.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju