Anica Kovač s kćeri Lezicijom prošetala je centrom Zagreba na Badnjak gdje je, uobičajeno, vladala vreva, kako to uvijek bude dan prije Božića kada mnogi obavljaju posljednju božićnu kupovinu i druže se s dragim ljudima na blagdanskoj špici.

Galerija Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 3 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 5 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 1 +3 Anica Kovač nosi skinny traperice i vrlo udobne cipele od brušene kože

Za šetnju središtem Zagreba na Badnjak Anica Kovač odabrala je modnu kombinaciju koja osvaja svojom jednostavnošću, ali i šik stilom. Bivša Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta odabrala je skinny traperice svijetloplave boje uz koje je nosila tamnoplave cipele do gležnja od brušene kože koje djeluju vrlo udobno.

Gornji dio stajlinga Anica je složila od kaputa klasičnog kroja dužine do koljena te nijanse između vrlo tamnoplave i crne, a podigla ga je s prekrasnim šalom modne kuće Dior. Šal u kombinaciji bijele i plave boje ima šare nalik mramornom uzorku, bijele rese te ispisano ime Christiana Diora, osnivača kultne francuske modne kuće.

Anica Kovač i Severina: Čije vam se izdanje od prije 13 godina više sviđa? Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 6 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 7 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 3 +4 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 5

Leticija Kovač Kći Roberta i Anice Kovač spojila je najveće ljubavi svojih roditelja i dizajnirala navijačke trenirke

Njezina 19-godišnja kći Leticija Kovač odabrala je crnu kožnatu jaknu ukrašenu bijelim krznom na kragni i rubovima ispod koje je nosila duži sivi pulover, a dolje, kako se čini, crne vruće hlačice. Dodala je još deblje crne najlonke, a od obuće Lezicijin odabir bile su efektne kožnate čizme do koljena bež nijanse i robusnijeg đona.

Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 4 Anica Kovač nosi skinny traperice i vrlo udobne cipele od brušene kože (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju