Glumica Anne Hathaway izgledala je predivno dok je sjedila u prvom redu na reviji Michaela Korsa za proljeće/ljeto 2023. godine.

Galerija Anne Hathaway Anne Hathaway, Anna Wintour i Serena Williams Glumica je reviju pratila iz prvog reda +4 AAnne Hathaway na modnoj reviji

Glumica je na reviju stigla u crnoj dolčeviti koju je uparila sa smeđom suknjom krokodil uzorka i crnim salonkama, a preko je nosila smeđi kaput napravljen od istog materijala kao i suknja.

U ruci je nosila crnu torbicu, dok je kosu zavezala u visoki rep. Elegantno izdanje upotpunila je decentnim komadima nakita.

Glumica je reviju pratila iz prvog reda, a društvo joj je između ostalog pravila i dugogodišnja urednica Voguea Anna Wintour.

Anne Hathaway, Anna Wintour i Serena Williams Anne Hathaway, Anna Wintour i Serena Williams (Foto: Afp)

Vjerojatno je to bio razlog zbog kojeg je ovo glumičino izdanje mnoge podsjetilo na jedno od njezinih izdanja u popularnom filmu "Vrag nosi Pradu".

Podsjetimo, upravo je Anna Wintour poslužila kao inspiracija za lik glavne urednice prestižnog modnog časopisa u filmu "Vrag nosi pradu". Taj lik zvao se Miranda Priestyle, a glumila ga je Meryl Street.

Anne Hathway u istom je filmu glumila Mirandinu osobnu asisteticu, Andy Sachs.

U jednoj od scena iz filma, Andy je, baš kao Anne jučer, sklonila kosu s lica i gradom prošetala u smeđoj kožnoj jakni, a glumičino jučerašnje izdanje kod mnogih je probudilo nostalgiju i podsjetilo ih na scene iz 16 godina starog filma.

Andy Sachs (Anne Hathaway) u filmu Vrag nosi Pradu Andy Sachs (Anne Hathaway) u filmu Vrag nosi Pradu (Foto: Profimedia)

Po mnogima, jedan od glavnih razloga zašto se dogodio taj deja vu trenutak su šiške koje su zajedničke glumici i liku koji je tumačila.

AAnne Hathaway na modnoj reviji AAnne Hathaway na modnoj reviji (Foto: Profimedia)

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju