Iako je starenje prirodan proces u našim životima, u nekom trenutku mnoge dame počinju poduzimati određene korake kako bi ga usporile, a jedna od opcija su i anti-age kreme.

Naravno, odabir najbolje kreme nije nimalo jednostavan. Tu su metode pokušaja i promašaja dok ne dođemo do najboljeg proizvoda, a jedan od faktora koji mnoge žene uzimaju u obzir prilikom kupovine su recenzije osoba koje su kremu već isprobale.

Krema koja se može pohvaliti velikim brojem pozitivnih recenzija dio je ponude brenda Kleem Organics.

Njihova anti-age krema s retinolom na Amazonu je u trenutku pisanja teksta ocijenjena 16958 puta, a njezina prosječna ocjena je 4,4/5.

Hidratatna krema punog imena Kleem Organics Advanced Retinol Moisturizer ima tri moćna sastojka - retinol s hijaluronskom kiselinom i vitaminom E, kako se navodi u opisu kreme, jamče proizvodnju kolagena i elastina za učvršćivanje i podizanje kože, dok istovremeno smanjuju pojavu bora.

Ova krema kožu hrani i pomlađuje te se uspješno bori s borama, finim linijama, tamnim mrljama i neujednačenim tonom kože. U opisu se navodi i da je krema prepuna vitamina i antioksidansa koji kožu hidratiziraju i vlaže ostavljajući je mekom, glatkom i sjajnom. Cijena pakiranja od 50 ml je 30 eura.

Kleem Organics Advanced Retinol Moisturizer Kleem Organics Advanced Retinol Moisturizer (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kako smo već spomenuli, krema je na Amazonu ocijenjena gotovo 17 tisuća puta, a su 66 posto slučajeva dobila je čistu peticu.

Mnoge dame podijelile su svoja pozitivna iskustva, a neke od recenzija izdvojili smo u nastavku.

Krema je odlična. Vrlo je glatka i trenutno se upija bez osjećaja ljepljivosti. Koristim je svaki dan dva tjedna i pjege od sunca postale su svjetlije. Preporučila bih je kao noćnu kremu jer nema SPF, jedan je od komentara.

Ovo je sjajan proizvod. Jako mi se svima kako se krema upija u lice i kako mi lice izgleda s njom, još je jedna pozitivna recenzija.

Kod ove kreme mi se sviđaju tekstura, miris, osjećaj na koži, ma sve u vezi nje... Koža mi izgleda sve bolje kako vrijeme prolazi i ne smeta mi ni koži ni očima, a inače sam osjetljiva na mnoge proizvode, navodi se u još jednoj pozitivnoj recenziji.

Devet krema i jedan serum za lice koji rade sve da umanje bore i uspore starenje kože Germaine de Capuccini Supreme Definition krema za lice, 63,71 eura Afrodita Cosmetics karotin regenerativna krema, 12,99 eura Uchka Rich Cream, 60 eura +7 Immortella hidratantna anti-age krema za poticanje kolagena, 12 eura

Za svačiji budžet: 10 BB krema koje žene ne prestaju hvaliti Missha Perfect Cover BB krema, 9,14 eura Dr. Jart  BB Premium Beauty Balm, 41,80 eura Erborian Ginseng BB Crème, 48,40 eura +7 L'Oreal Paris Age Perfect BB Cover, 14,40 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju