"Sreća prati hrabre. Tu mi je rečenicu rekla prijateljica Maja u trenutku kada sam razmišljala da li otići u Afriku i dati otkaz. Ta rečenica mi je pomogla da shvatim da će mi odvažnost biti potrebna za život kakav želim živjeti," otkriva nam Antonia Pejaković.

Polaznica prve generacije Zadovoljna akademije prošle se godine našla u škakljivoj situaciji – s jedne strane znala je što želi raditi u životu, no taj je posao obavljala volonterski. S druge strane, imala je posao prema kojem nije osjećala strast, ali koji je plaćao račune.

Završila je i dva fakulteta – Sociologiju na Hrvatskim studijima i Novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Kad je čula za projekt Zadovoljna akademije, odlučila je iskušati sreću, napisati motivacijsko pismo i promijeniti svoj život.

Odabrana je za edukaciju voditeljice izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, uspješno ju je završila, te zahvaljujući njoj indirektno dobila stalno zaposlenje iz snova – ono u udruzi "Kolajna ljubavi".

Danas koristi tu edukaciju kako bi prikupila novac za financiranje projekata svoje udruge koja pomaže siromašnima i potrebitima u Hrvatskoj i Tanzaniji.

Humanitarka velika srca najbolji je primjer kako se snovi mogu ostvariti, te kako se u kratkom vremenu mogu postići velike stvari. Ne čudi stoga što je ove godine postala ambasadorica Zadovoljna akademije, te što svojom pričom nadahnjuje druge djevojke i žene da promijene svoje živote.

Ono što je odlično kod Zadovoljna akademije jest da iza sebe imate tim ljudi koji zaista vjeruje u vas, koji vas guraju prema onome što želite i ka ostvarivanju svojih poslovnih snova, priznaje sa smiješkom.

Kroz Zadovoljna akademiju Antonia nije dobila samo vrijednu edukaciju koju svakodnevno koristi u svojem poslu, već i vjetar u leđa, potvrdu da se njezin život kreće u novom i uzbudljivom smjeru, ali i poznanstva sa snažnim, divnim i poticajnim ženama koje su je podržavale na njezinom putu.

Razmišljate o tome da se prijavite na Zadovoljna akademiju? Pogledajte u videu zašto Antonia Pejaković misli da biste to trebali učiniti još danas.

Antonija Pejaković Antonia Pejaković polaznica je prve generacije Zadovoljna akamedije (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju