Prelijepa sportašica Antonija Mišura sve je traženija kao model. Najnoviji uspjeh u modnim vodama 27-godišnje košarkašice je snimanje kampanje za nakit kojeg je dizajnirala Antonijina sugrađanka, Šibenčanka Ivana Slavica Vunić

Antonija Mišura još jednom je zablistala, ovoga puta kao model editorijala za kolekciju nakita pod nazivom 'Colorful summer luxury'.

Upečatljivi nakit u veselim bojama, savršen za ljeto, djelo je šibenske dizajnerice Ivane Slavice Vunić koja kao modela za svoje rukotvorine nije mogla zamisliti nikog drugog nego svoju sugrađanku koju poznaje od malena, a prelijepa Antonija i privatno nosi naušnice, ogrlice i narukvice koje Ivana izrađuje.

Editorijal za kolekciju 'Colorful summer luxury' sniman je u Šibeniku na jednom od najljepših renesansnih trgova na Jadranu, ispred katedrale sv. Jakova i Gradske vijećnice.

Isklesani kamen katedrale sa strane glasovite krstionice i Muzeja grada Šibenika i Antonijina vedra narav dodatno su istaknuli osnovne karakteristike Ivaninog nakita – ležernu razigranost i nenametljiv luksuz što ujedno komade iz kolekcije 'Colorful summer luxury' čini savršenim odabirom za vruće ljetne dane i noći.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju