Antonija Sandrić može se pohvaliti prirodnom ljepotom u koju nije potrebno ulagati puno truda. Upravo zbog toga i najmanji detalj na ovoj krasotici izgleda atraktivno i zanimljivo, čak i kada se radi o najjednostavnijoj ljetnoj frizuri, gotovoj u par minuta


 Antonija Mišura, sada Sandrić, već nekoliko godina za redom nosi titulu jedne od najljepših sportašica Hrvatske.

Ljepota ove košarkašice prepoznata je i izvan naših granica, a njezina tajna krije se u prirodnom izgledu u koji nije potrebno ulagati puno truda.

Zanimljiv detalj ove jednostavne dnevne kombinacije svakako je bila ljetna frizura podignuta u visoku, naglašenu punđu

Antonija je dan provela s obitelji u Tisnom, gdje se slavi blagdan Gospe od Karavaja. Prekrasna plavuša odjenula je jednostavnu ružičastu majicu bez rukava, ukrašenu printom uz koju je uskladila i nijansu ruža za usne.

Zanimljiv detalj ove jednostavne dnevne kombinacije svakako je bila ljetna frizura podignuta u visoku, naglašenu punđu, koja je u prvi plan stavila njezino prekrasno lice. Uz elegantnu frizuru savršeno su se uklopile i okrugle naušnice te decentni dnevni make-up.

U galeriji fotografija donosimo najzanimljivija izdanja lijepe Antonije Sandrić, a želite li kopirati njezinu frizuru, doznajte kako napraviti visoku punđu u samo dvije minute.

Baš kao i svaka žena i ova ljepotica uživa u dotjerivanju i kupovini. Razgovarali smo s lijepom Antonijom Sandrić koja nam je u video intervjuu otkrila svoje male ženske fetiše koji joj podižu raspoloženje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju