Antonija Mišura Sandrić sa suprugom Markom čeka drugo dijete, dječaka, a dok iščekuju dolazak sinčića, bračni par uživa sa svojom jednogodišnjom kćerkicom Tarom, koja će uskoro dobiti brata. Obiteljske trenutke sreće Antonija dijeli i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Na posljednjoj fotografiji koju je podijelila, Antonija i njezin suprug modno su se uskladili s crnim sportskim izdanjem, dok je njihova djevojčica odjevena u ružičasto. Mala Tara i njezina lijepa mama nose kreacije domaćeg brenda Design by Roza, iza čijeg se imena krije šibenska dizajnerica Rozalija Banovac.

Uz uske crne hlače s prorezima na predjelu gležnja Antonija nosi širu crnu tuniku, savršenu za trudnice jer pruža maksimalnu udobnost. Sportskom stajlingu ljepotica je dodala još crnu šiltericu te crne tenisice s debljim đonom u bijeloj, crnoj i smeđoj boji. Tenisice također djeluju vrlo udobno za duže hodanje, a zahvaljujući odličnom dizajnu, izgledaju vrlo upečatljivo.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Tako dobre niske čizme koje ipak nisu za svaki dan

Iako su brojnim ženama najdraže tenisice u bijeloj boji, vjerujemo da bi se i najvećim ljubiteljicama bijelih modela svidjele crne tenisice kakve nosi Antonija Mišura Sandrić.

The four of us, kratko je napisala Antonija uz fotografiju obitelji koja će za nekoliko mjeseci biti bogatija za još jednog člana i tada će ih biti četvero.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju