Antonija Mišura Sandrić uvijek privlači pozornost svojim jednostavnim odjevnim kombinacijama, a nadahnuće za modne igre rado dijeli na svojim društvenim mrežama.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Bikini gaćice Guya, LeGer, 149 kn Bikini LeGer +1 Bikini LeGer

Na Instagramu je nedavno podijelila i jedno klasično srpanjsko izdanje za sve one koji su trenutačno na godišnjem odmoru ili planiraju otići na ljetovanje.

Antonija Mišura Sandrić
, naime, na fotografiji pozira u crno-bijelom bikiniju sa životinjskim uzorkom. Točnije, nosi model brenda LeGer dizajnerice Lene Gercke, koja je široj javnosti poznata i kao prva pobjednica prve sezone Njemačkog top modela.

Bivša hrvatska košarkašica odabrala je gornji dio bikinija modela "Cassidy", napravljenog od kombinacije najlona, elastina i poliestera, koji se veže oko vrata te prilagođava tijelu osobe koja ga nosi.

Gornji dio kombinirala je uz odgovarajuće bikini-gaćice modela "Guya" istog brenda.

Bikini gaćice Guya, LeGer, 149 kn Bikini gaćice Guya, LeGer, 149 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Iako je riječ o gaćicama niskoga struka, ukrašene su tankom trakom koja se može pozicionirati visoko na struku u obliku slova "v" te tako oblikovati ovaj dio tijela.

Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić u kupaćem kostimu od 85 kuna za dame od XS do XL veličine

Antonija Mišura Sandrić izdanje za plažu zaokružila je s nešto decentnog nakita, pletenim šeširom i sunčanim naočalama pravokutnog oblika.

Bikini LeGer Bikini LeGer (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju