Antonija Mišura Sandrić sunčani zimski dan iskoristila je za šetnju sa svojim jednomjesečnim sinčićem Noelom kojeg prelijepa Šibenčanka ima sa suprugom Markom Sandrićem. Roditelji su i dvogodišnje djevojčice Tare.

Za šetnju po lijepom vremenu Antonija Mišura Sandrić odjenula je kombinaciju koja odiše šarmantnim pariškim šik stilom. Zvijezda njezine kombinacije bio je proljetni kaput domaćeg brenda Design by Roza, iza čijeg se imena krije šibenska dizajnerica Rozalija Banovac. Upravo je pariška moda bila inspiracija za novu kolekciju šibenskog brenda.

Model kaputa zaista je odličan i vrlo nosiv, a i boja paše na sve – na bijeloj podlozi nalaze se crne vodoravne i okomite linije. Zapravo je riječ o predimenzioniranom prsluku s pojasom, kako piše na stranici brenda Design by Roza, s kratkim rukavima i upečatljivim epoletama s istaknutim logom brenda, a u svom sastavu ima 80 posto vune.

Uz kaput savršen za proljeće Antonija je nosila niske bijele čizme s debljim đonom koje se navlače na nogu, a upravo su bijeli modeli čizama i gležnjača ove zime vrlo popularni, iako možda nisu praktični za svakodnevno nošenje zbog svoje osjetljive boje. No za sunčane zimske dane koji najavljuju skorašnji dolazak proljeća mogu biti idealan izbor.

Slika nije dostupna Antonija Sandrić: Tenisice s prozirnim potplatom idealne za ljubiteljice efektnih modela

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Štikle uz koje su i obične traperice dovoljne za wow izdanje

Svijetle traperice iznad gležnja, sunčane naočale i klasičan šešir sjajno pristaju iz predobar kaput koji prelijepa Antonija nosi s puno stila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju