Istraživanja su odavno dokazala da boja odjeće koju nosimo utječe na naše raspoloženje, ali i na dojam koji ostavljamo na druge ljude. Ovisno o tome kakve su boje odjevni komadi koje ste odjenuli, svojom kombinacijom možete poslati snažnu poruku o sebi ili svom trenutačnom raspoloženju.

Na primjer, ako se želite doimati moćno i profesionalno, odjenite se u crno. Smeđom bojom ostavljamo dojam stabilnosti i pouzdanosti, plavom ćemo asocirati na odanost i smirenost, bijela je boja čistoće i nevinosti, a ljubičasta boja glamura i luksuza.

Ako pak želite popraviti svoje i tuđe raspoloženje, odaberite žute odjevne komade jer ta boja asocira na sreću i optimizam.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Štikle iz Zare koje bi mnoge dame voljele naći pod borom

Da je ta konstatacija itekako točna, dokazuje nam i odjevna kombinacija Antonije Mišure Sandrić. Prelijepa hrvatska košarkašica na Instagramu je pokazala odlično dnevno izdanje sastavljeno od trenirke domaćeg brenda "Good Vibes", tenisica i sjajnog kaputa.

Popularni teddy model u jarkoj nijansi žute boje savršeno se uklopio u ovu ležernu, ali upečatljivu kombinaciju i dodatno je razigrao.

Zavirite u galeriju i pogledajte koliko žuti kaput može podići kombinaciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju