Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić uživa u majčinstvu i obiteljskoj idili sa suprugom Markom Sandrićem. Prelijepa sportašica na svom Instagramu rado objavljuje fotografije s kćerkicom Tarom i sinčićem Noelom na kojima uvijek lijepo dotjerana mama blista.

Ljeto je sve bliže i ljetne odjevne kombinacije zavladale su ulicama. Antonija Mišura Sandrić velika je ljubiteljica dizajna domaćeg brenda Design by Roza šibenske dizajnerice Rozalije Banovac poznate po kreiranju odjeće za mame i kćeri. Tako i na posljednjoj fotografiji koju je Antonija objavila na Instagramu, ona i njezina dvogodišnja kćerkica Tara poziraju u odjeći brenda Design by Roza u crno-bijeloj kombinaciji.

Antonija nosi crnu maksi haljinu oversized kroja s dugačkim rukavima i golim ramenima. Lepršavi, komotni model haljine kombinirala je uz vrlo udobne ravne sandale modne kuće Chanel, takozvani dad model, ukrašene Chanelovim metalnim zlatnim oznakama.

Antonija Mišura Sandrić nosi ravne sandale modne kuće Chanel Antonija Mišura Sandrić nosi ravne sandale modne kuće Chanel (Foto: www.the-outlet.com)

Širina sandala može se regulirati pomoću kopčanja na čičak, a riječ je o modelu koji je zbog svoje udobnosti idealan za dugo hodanje i stajanje. Outfitu je dodala i malo sjaja u obliku nekoliko tanjih zlatnih ogrlica te naušnica, narukvica i prstenja, a istaknula je i efektna narukvica oko gležnja izrađena od školjkica.

Antonija Mišura Sandrić Stvorena za ljeto: Antonija Mišura Sandrić u košulji koja se može nositi na puno načina

Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić: Natikače za ljeto koje po udobnosti nemaju konkurenciju

Moja ekipa, napisala je Antonija Mišura Sandrić uz fotografiju na kojoj je glavna zvijezda ipak njezin četveromjesečni sinčić Noel kojeg drži u naručju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju