Mnogima je jesen omiljeno godišnje doba kada su u pitanju moda i slaganje odjevnih kombinacija. Osim što su nezaobilazan dio jesenske garderobe mnogi kultni komadi, ona je savršena prilika za slojevito odijevanje.

Jesen u modnom smislu godi i Antoniji Mišuri Sandrić. Bivša košarkašica redovito oduševljava modnim kombinacijama stvorenima za jesenske dane.

Posljednju koju je podijelila na Instagramu njezini pratitelji opisali su kratko i jasno riječju - top.

Antonija se fotografirala u kratko rezanoj kožnoj jakni s bijelim krznenim detaljima na ovratniku i rubovima.

Ispod jakne odjenula je bijelu majicu, a donji dio kombinacije činile su traperice ravnog kroja i popularne čizme brenda Inuikii u bijeloj boji.

Radi se o švicarskom brendu koji je osnovala Cinzia Maag i koji, prema njezinim riječima, želi proizvoditi komade u kojima će se svatko osjećati elegantno i udobno. Inspiracija za nastanak brenda su hladniji mjeseci u godini kada su stil i funkcionalnost jednako važni, pa i ključni.

Tvrtka je bazirana na rad s organskim i održivim materijalima iz prirode, a od osnivanja 2013. godine čizme tog brenda stekle su kultni status i jednako su omiljene kao popularne čizme UGG. Postale su i model koji uz agsice sve više viđamo na hrvatskim ulicama.

Što se tiče mišljenja žena o tim čizmama, ona su podijeljena, ali činjenica je da, iako mnoge dame preferiraju elegantnije, klasičnije modele, i te čizme imaju vojsku obožavateljica.

Velika obožavateljica brenda je Olivia Palermo Velika obožavateljica brenda je Olivia Palermo (Foto: Profimedia)

Žene ih vole jer su udobne, praktične i tople, a među obožavateljicama su i influencerice. Iz tvrtke su svojedobno poručili da nikada nisu plaćali influencerski marketing te da im puno znači što ti ljudi dolaze svojom voljom. Primjerice, velika je obožavateljica brenda Olivia Palermo, koja je u jednom trenutku naručila deset pari čizama.

Nosive uz sve: 15 crnih čizama s kojima ćete biti mirni do proljeća Žena u crnim čizmama H&M, 745 kn Salsa (Europa 92), 1047 kn +12 Rieker (Rodea), 699 kn

Antonija Mišra Sandrić samo je jedna od mnogih dama koje u ormaru imaju barem jedan primjerak. Sviđaju li se vama?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju