Antonija Mišura Sandrić sa svojim je pratiteljima podijelila još jedno svoje sjajno jesensko izdanje.

Veći dio kombinacije ostao je skriven ispod predimenzioniranog crnog kaputa, ali glavna zvijezda ovog izdanja svakako su popularne čizmice Ugg, i to model s platformom u boji kestena, koji je ove godine osvojio zaljubljenice u kultnu obuću. Antonija ih je kombinirala s trapericama s prorezom na dnu nogavica i crnim šeširom.

Bivša košarkašica nosi modernu interpretaciju čizmica Classic Mini Ugg, koje su sada dosegle nove razine s platformom visine pet centimetara, koja, kako kažu njihovi tvorci, produljuje noge.

I ovaj model izrađen je od antilop kože kao i original, dok je unutrašnjost čizmica obložena prepoznatljivom mješavinom vune.

Cijena ovog modela je 1450 kuna, a osim Antonije, agsice s platformom osvojile su i brojne slavne dame, među kojima su sestre Gigi i Bella Hadid. I nose ih uz razne odjevne komade, od traper-suknji preko lepršavih haljina sve do trenirki. Osim mini modela čizmica, tu su i Ultra Mini Ugg čizme s platformom.

Čizme brenda Ugg s platformom Čizme brenda Ugg s platformom (Foto: ugg.com)

Povišeni modeli popularnih čizama imaju svoje obožavateljice, ali i dame kojima nikako nisu po volji.

Čizme brenda Ugg s platformom su mi...

glasova:

Podjela oko čizmi Ugg, uostalom, postoji oduvijek. Dok ih ljubiteljice nazivaju najudobnijom i najtoplijom obućom bez koje ne mogu u hladnijem dijelu godine, protivnice agsica čizmicama ne mogu oprostiti, prema njihovu mišljenju, neprivlačan izgled.

Već od 99 kuna: 13 modela gležnjača u kojima nema straha od smrzavanja Podstavljene čizmice stvorene su za najzimogroznije Pull&Bear, 279,90 kn H&M, 39,99 eura (300,99 kn) +10 Next, 417 kn

No, verzija s platformom našla je svoje obožavateljice i među damama koje su nekad govorile da nikad neće obuti ovu čizmu. Sviđaju li se vama?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju