"Top", "Predivna moja" i "Woooow" samo su neki od komentara koje su pratitelji Antonije Mišure Sandrić napisali ispod njezine posljednje objave na Instagramu.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Zara, 8,95 eura H&M, 9,99 eura +2 Na-kd, 24,95 eura

Jedan od razloga za toliki broj komplimenata sigurno je i njezina odjevna kombinacija dostojna najsvečanijih događanja.

Antonija na fotografijama pozira u crnoj haljini domaćeg brenda Design by Roza. Haljina midi dužine prati liniju tijela, a krase je dugi rukavi te preklop, nabori i volani na prednjem dijelu koji su kreaciju pretvorili u upečatljivi odjevni komad.

Detalj koji je haljinu učinio joj posebnijom jest broš u obliku velikog bijelog cvijeta. Cvjetni broševi u posljednje su vrijeme doživjeli veliki porast popularnosti, a mnoge dame koriste taj modni detalj kako bi i najjednostavnije kombinacije učinile efektnima.

Prema pisanju magazina Vogue, broševi su općenito modni dodatak 2023. godine. I muškarci i žene ukrašavaju sakoe, šešire, haljine, pa čak i frizure broševima. Antonija Mišura Sandrić samo je jedna od dama koja svojim izdanje potvrđuje da su broševi popularni s razlogom.

U našoj galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko broševa iz trenutačne ponude trgovina kojima možete ukrasiti i svoje odjevne kombinacije.

Antonija Mišura Sandrić nosi nepogrešivu jesensku kombinaciju Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić u haljini i kaubojkama Antonija Mišura Sandrić u haljini i kaubojkama +1 Kaubojke brenda Pull&Bear

Ogrlica i izrez oko vrata: Kako ih uskladiti za što bolji dojam Ogrlica Argentum, 118 eura Freywille, 770 eura +4 Mango, 15,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju