Antonija Mišura Sandrić uživa u modnim igrama i dijeljenju modnih nadahnuća na društvenim mrežama. Na svojem Instagram profilu nedavno je podijelila i jedno izdanje savršeno za plažu.

Antonija Mišura Sandrić uživa u ljetu i morskim aktivnostima. Na svojim društvenim mrežama pokazala je kakvu odjeću preferira kad temperature porastu u termometru, a ona se uputi pravac – more.

Bivša košarkašica iz Šibenika na Instagramu je pozirala na brodu u dugoj bijeloj haljini napravljenoj od laganog materijala koji je savršen za plažu i ljeto.

Riječ je o haljini iz nove ljetne kolekcije trgovine domaćeg brenda Mare Multibrend Store. Model karakterizira dugi rukav i duboki dekoltea ukrašen dvjema metalnim kopčama.


S obzirom da haljina razotkriva mnogo kože na predjelu trupa, najbolje ju je nositi na kupaći kostim. Upravo to je učinila i Antonija Mišura Sandrić.

Ispod haljine provirivao je gornji dio bikinija s crno-bijelim prugastim uzorkom, a cijelo izdanje zaokružila je s nekoliko zanimljivih komada nakita te sunčanim naočalama minijaturnih okvira.

 

Antonija Mišura Sandrić u najpopularnijoj ljetnoj haljini s detaljem koji žene obara s nogu Zara, 39,95 eura Bershka, 25,99 eura Pull&Bear, 25,99 eura +3 H&M, 79,99 eura

Antonija Mišura Sandrić: Maksi haljina s detaljem koji naglašava struk Antonija Mišura Sandrić LeGer haljina - 3 LeGer haljina - 2 +0 LeGer haljina - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju