Antonija Mišura Sandrić uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima, a na društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre.

Galerija Antonija Mišura Sandrić LeGer haljina - 3 LeGer haljina - 2 +0 LeGer haljina - 1

Antonija Mišura Sandrić nedavno je podijelila i jedno ugodno izdanje za toplije dane. Na svojem Instagramu objavila je fotografiju u maksi haljini bez rukava – u kojoj ništa ne stišće.

Lepršava duga haljina u boji pijeska napravljena je od ugodne viskoze koja klizi niz tijelo. Model bez rukava i s okruglim izrezom ukrašen je prorezima na predjelu trbuha.

Riječ je o haljini brenda LeGer koji je pokrenula njemačka manekenka i voditeljica Lena Gercke 2021. godine – jedan od najbrže rastućih modnih marki u Njemačkoj.

Ovaj tip haljine možete iskombinirati s elegantnom i sportskom obućom – lijepo će izgledati uz sve od japanki do štikla. Bivša košarkašica prednost je dala udobnosti te je haljinu nosila uz tenisice u svijetlosmeđoj boji.

Izdanje je zaokružila malom crnom torbicom i sunčanima naočalama, ali i s nekolicinom zanimljivih komada narukvica i lančića.

LeGer haljina - 3 LeGer haljina - 3 (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Košulja od 20 eura koju bi iz ormara Antonije Mišure Sandrić posudile i Francuskinje Antonija Mišura Sandrić Košulja brenda Stradivarius - 1 Košulja brenda Stradivarius - 3 +1 Košulja brenda Stradivarius - 2

"Zabranjene" tajice od 44 eura u kojima Antonija Mišura Sandrić izgleda fantastično Antonija Mišura Sandrić Tajice SWY, 44,99 eura - 3 Tajice SWY, 44,99 eura - 2 +0 Tajice SWY, 44,99 eura - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju