Ljeto je mnogima nezamislivo bez bijele haljine u ormaru.

Galerija Zara, 39,95 eura Bershka, 25,99 eura Pull&Bear, 25,99 eura +3 H&M, 79,99 eura

Osim što bijela boja ima lijepu simboliku pa simbolizira čistoću, jednostavnost i sve dobro i ispravno, ona je i bezvremenska opcija koja u toplijem dijelu godine nema konkurenciju.

Bijele haljine su pak komad koji se ljeti nosi i na plažama i na uzavrelom gradskom asfaltu. Jednako često nose se u dnevnim i večernjim prigodama, a da su im, između ostalog, savršen par i štikle, svojim je izdanjem potvrdila Antonija Mišura Sandrić.

Lijepa Antonija na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u dugoj bijeloj haljini koju krase otvorena leđa, još jedan detalj na koji padaju mnoge žene.

Haljinu jednostavnog, ravnog kroja Antonija je uparila s bijelim sandalama na vrtoglavo visoku potpeticu, a bijele boje držala se i prilikom odabira modnih dodataka pa je u ruci nosila torbu od bijelih perlica koja je ručni rad domaće umjetnice Dine Juričević.

"Predivna" i "Wow" samo su neki od komplimenata koje su Antoniji uputili pratitelji na društvenoj mreži.

U galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko bijelih haljina s izrezima i otvorenim leđima za sve dame koje vole takve detalje.

Antonija Mišura Sandrić: Maksi haljina s detaljem koji naglašava struk Antonija Mišura Sandrić LeGer haljina - 3 LeGer haljina - 2 +0 LeGer haljina - 1

Košulja od 20 eura koju bi iz ormara Antonije Mišure Sandrić posudile i Francuskinje Antonija Mišura Sandrić Košulja brenda Stradivarius - 1 Košulja brenda Stradivarius - 3 +1 Košulja brenda Stradivarius - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju