Ovoga proljeća traper-suknje doživjele su veliki povratak i mnoge dame svojim garderobama dodale su taj odjevni hit-komad. Naročito je popularan duži model suknje s rasporom na sredini, a ljubiteljica takvog modela je i Antonija Mišura Sandrić, koja je nosi uz vrlo efektne kaubojske čizme.

Suknja od trapera i kaubojske čizme nepogrešiva su kombinacija, kako smo se već uvjerili iz street style kombinacija s hrvatskih ulica, a jedan takav modni spoj pokazala je i Antonija Mišura Sandrić. Na novim fotografijama koje je objavila na Instagramu Antonija nosi svijetloplavu traper-suknju s rasparanim rubom i visokim prorezom na sredini. 

Suknju savršenu za proljetna modna izdanja spojila je s kaubojkama iz trgovine Pull&Bear. Vrlo efektne čizme s uzorkom u crno-bijeloj kombinaciji imaju četvrtastu petu visoku pet centimetara, a jako su zgodne i zvjezdice na vrhu čizama.

Ljepotica iz Zadra: Goli trbuh za izdanje u kojem je suknja s rasporom glavna zvijezda Street style kombinacije u Zadru - 7 Street style kombinacije u Zadru - 6 Street style kombinacije u Zadru - 3 +7 Street stylerica iz Zadra nosi kratku bomber jaknu iz trgovine Zara

Suknje od trapera: 15 midi modela koji ovo proljeće nemaju konkurenciju Traper suknje su veliki hiti ovo proljeće Pull&Bear, 25,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +13 H&M, 49,99 eura

Za gornji dio stajlinga prelijepa Šibenčanka izabrala je bijeli top, preko kojeg je nosila kraću crnu kožnatu jaknu. Još svjetlucava torbica, crni šešir i veliki sunčane naočale svijetlih okvira i stajling za sunčan i lijep šibenski dan bio je spreman.

Antonija Mišura Sandrić nosi crno-bijele kaubojske čizme iz trgovine Pull&Bear Antonija Mišura Sandrić nosi crno-bijele kaubojske čizme iz trgovine Pull&Bear (Foto: Pull&Bear)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju