Pravo proljetno vrijeme stanovnici Zadra iskoristili su za uživanju u kavi i šetnji, a sunčani vikend bio je i dobra prilika za pokazati proljetne street style kombinacije. Traper-suknje vratile su se na velika vrata te su jedan od hit komada ovoga proljeća, a jedan efektan model nosi i tamnokosa ljepotica koja je prošetala zadarskim ulicama.

Galerija Street style kombinacije u Zadru - 7 Street style kombinacije u Zadru - 6 Street style kombinacije u Zadru - 3 +7 Street stylerica iz Zadra nosi kratku bomber jaknu u tamnoplavoj boji iz trgovine Zara

Svoj street style složila je od svijetlo plave traper-suknje midi dužine s visokim rasporom na sredini. Suknja ima rasparani rub, a lijepa street stylerica upotpunila ju je tankim crnim remenom. Traper i čizme kaubojskog stila izvrsno se slažu, a dama iz Zadra odabrala je crne kaubojske čizme koje sežu do ispod koljena.

Street stylerica iz Zadra nosi kratku bomber jaknu iz trgovine Zara Street stylerica iz Zadra nosi kratku bomber jaknu u tamnoplavoj boji iz trgovine Zara (Foto: www.zara.com)

Vrijeme na našem moru već je dovoljno toplo i za nošenje kratkih topića, a tamnokosa ljepotica odlučila se za bijeli crop-top preko kojeg je nosila kraću bomber jaknu tamnoplave boje iz trgovine Zara. U dizajnu jaknice ističu se šira ramena i dva velika džepa.

Suknju kakvu nosi mlada dama iz Zagreba sve više žena želi imati u ormaru Street style izdanje iz Zagreba Street style izdanje iz Zagreba u traper suknji Pull&Bear, 29,99 eura +6 Stradivarius, 25,99 eura

Ljepotica u trapericama: Izdanje sa špice najavilo povratak spornog modela Dramaturginja Tea Matanović na zagrebačkoj špici u poderanim trapericama Dramaturginja Tea Matanović na zagrebačkoj špici u poderanim trapericama Poderane traperice u street style izdanju +3 Poderane traperice u street style izdanju

Svom stajlingu dodala je još tamnoplavu torbu brenda Mona s debljim remenom za nošenje preko ramena i sunčane naočale s debljim bijelim okvirima. Lijepo lice zadarske street stylerice dodatno je naglasio ruž u ženstvenoj crveno-ružičastoj nijansi.

Street style kombinacije u Zadru - 6 Street stylerica iz Zadra nosi traper-suknju s rasporom i bomber jaknu iz Zare (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju