Karirani uzorak jedan je od onih koji vrhunac popularnosti iz godine u godinu doživljava u jesenskim, odnosno zimskim mjesecima.

Galerija Antonija Mišura Sandrić H&M, 159 eura (1201,39 kn) Joe Browns (Next), 125 eura (944,49 kn) +5 Only (Answear), 329,90 kn

Kaputi kariranog uzorka su među popularnijim komadima, a žene ih vole jer svaku kombinaciju pa i onu najjednostavniju podižu na višu razinu.

Supermoći kariranih kaputa svjesna je i Antonija Mišura Sandrić koja je na svom Instagram profilu objavila još jednu sjajnu modnu kombinaciju.

Glavna zvijezda je upravo karirani kaput predimenzioniranog kroja u neutralnim tonovima.

Bivša košarkašica je uz kaput u stilu košulje odjenula bijeli donji dio trenirke i čizme Ugg s platfomom koje u posljednje vrijeme obožava nositi. Radi se o modernoj verziji kultnih čizama koja je ove godine nezaobilazan prizor na gradskim ulicama.

Antonija Mišura Sandrić: Traperice koje vizualno sužavaju noge i čine ih dužima Antoniija Mišura Sandrić C&A traperice, 452 kn Europa 92, Salsa traperice, 753 kn +1 H&M traperice, 377 kn

Umjesto klasične zimske kape, Antonija se odlučila za šiltericu od samta uz koju su se savršeno uklopili kosa zavezana u rep i velike okrugle naušnice.

Ako vam se sviđa ovo izdanje s kariranim kaputom, u našoj galeriji na početku teksta možete provjeriti dio  trenutne ponude kariranih kaputa u trgovinama.

Scotch & Soda (Europa92), 2184,63 kn Scotch & Soda (Europa92), 2184,63 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sixth June (Zalando.hr), 789 kn Sixth June (Zalando.hr), 789 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju