Traperice su jedan od najvažnijih komada u garderobi mnogih zaljubljenica u modu. Imaju svoje mjesto u ležernim kombinacijama, onima za večernje izlaske, pa i poslovnima.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Mango, snižene s 349,90 na 99,90 kn Traperice širokih nogavica - 2 +4 Zara, 249,90 kn

Ipak, dolaskom ljeta puno žena traperice stavi u drugi plan, a na prvo mjesto, barem kada su u pitanju hlače, zasjednu modeli izrađeni od laganijih materijala.

No, dio dama traperica se ne odriče ni u najtoplijem dijelu godine, a svojim kombinacijama dokazuje da ovaj model hlača izgleda sjajno kao dio ljetnih kombinacija.

Među njima je i Antonija Mišura Sandrić, koja je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila još jednu modnu kombinaciju bez greške, koju su činile i traperice.

Bivša košarkašica odlučila se za model širokih nogavica sa zanimljivim izrezima na struku, koji je sjajno izgledao uz dvobojni top s mašnom na sredini. Odlučila se za bež torbicu s kratkom ručkom i sandale s tankim remenčićima.

Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić: Zanimljiv model bikinija koji naglašava struk

Street style ljepotica iz Rijeke u super skinny trapericama i slatkim natikačama - 3 Ljepotica iz Rijeke: Slatke natikače koje uz super skinny traperice idu i bolje od štikli

Točka nai "i" kombinacije koja dokazuje da je trapericama mjesto i u ljetnoj garderobi bio je nakit - narukvice i nekoliko tankih ogrlica različitih dužina.

Mi smo zavirili u ponudu trgovina i, po uzoru na Antonijin odabir, u našoj galeriji izdvojili nekoliko modela traperica širokih nogavica koje u ljetnim mjesecima izgledaju posebno sjajno u kombinaciji s topovima.

Traperice širokih nogavica H&M, 29,99 eura (225,46 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Salsa (Europa92), 699 kn Salsa (Europa92), 699 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju