Kada je u pitanju moda, ljeto je razdoblje u kojem tradicionalno posežemo za veselijim bojama i skloniji smo eksperimentiranju s uzorcima. Generalno gledajući, ljetna moda jedna je od najveselijih ako godinu razdijelimo na sezone.

Galerija Komplet brenda Sinsay Komplet brenda Sinsay Sinsay, 55,90 kn +1 Sinsay, 84,90 kn

Naravno, ljeti nije teško eksperimentirati ni s bojama ni s uzorcima s obzirom na to da je ponuda šarenijih odjevnih komada znatno raznovrsnija nego u hladnijim mjesecima.

Vesele kombinacije voli i Antonija Sandrić. Bivša košarkašica i po mnogima jedna od najljepših Hrvatica na svom službenom profilu na Instagramu objavila je fotografiju preslatkog modnog izdanja.

Ljeto je u znaku boja i cvjetića, napisala je Antonija uz fotografiju na kojoj nosi komplet svijetloplave boje sa sitnim cvjetnim uzorkom.

Kratke hlačice visokog struka i top otvorenih leđa potpisuje brend Sinsay. Antonija je komplet nadogradila s efektnim dodacima. Oko glave je zavezala dugačak plavi šal vrlo slične boje i uzorka, a završni retro dojam dodatno su pojačale naočale s bijelim okvirom.

Komplet brenda Sinsay Komplet brenda Sinsay (Foto: Sinsay)

Umjesto neke klasične torbe Antonija je odabrala veliki ceker koji je idealan za ljeto, a tu je bio i šešir, nezaobilazan modni dodatak koji ne samo da izgleda efektno nego nas ujedno čuva od sunca.

Komplet brenda Sinsay Komplet brenda Sinsay (Foto: Sinsay)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju