Mješovita koža, osim što je najčešća među ženama, spada u najzahtjevniji tip kada je u pitanju njega. No zato Nuxe ima odgovor na borbu s ovim tipom kože.

Mješovita je koža kombinacija dvaju ili više tipova kože na licu. Najčešće se može prepoznati po masnom središnjem dijelu lica koje se naziva još i T-zona (nos, čelo, brada) te normalnim ili suhim predjelima na ostatku lica. Osim masnog sjaja, na T-zoni vrlo se često pojavljuju i nepravilnosti poput mitesera i proširenih pora, a sve to utječe na kvalitetu i izgled kože.

Do nepravilnosti kod mješovite kože dolazi zbog neravnoteže koju uzrokuje prekomjerno izlučivanje sebuma te povećano razmnožavanje bakterija. Također, na tim je predjelima prisutno i nakupljanje mrtvih stanica.

Upravo je za te potrebe kreirana Aquabella, nova linija iz Laboratorija Nuxe. Kombinirajući dva prirodna aktivna sastojka – bijeli lopoč i hijaluronsku kiselinu prirodnog porijekla – Nuxe je stavio „točku“ na vječnu dilemu mješovite kože, pružajući potrebnu hidrataciju na ciljana područja lica te dubinsko čišćenje masnih predjela kože.

Čak 50 posto ženske populacije ima mješovitu kožu.

Nuxe je razvio i prirodan “blur kompleks“ – savršenu sinergiju tri aktivne biljne tvari: šećera zobi, ekstrakta zelene leće i ekstrakta dragoljuba, kreiranu za prirodno poboljšanje izgleda mješovite kože.

Aquabella - tri koraka do zdrave i blistave kože

Najbolje ćete rezultate postići svakodnevnim provođenjem ova tri koraka.

1. Aquabella Gel za čišćenje s mikro piling česticama – dubinski čisti kožu i osvježava ten. Koža je čista i blistava. Svakoga jutra i večeri prstima nanesite na vlažnu kožu izbjegavajući područje oko očiju, te zatim isperite.

Nuxe je razvio novu liniju za mješovitu kožu Nuxe je razvio novu liniju za mješovitu kožu (Foto: Nuxe)

2. Aquabella Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje – zaglađuje teksturu kože i sužava pore. Nanesite na lice ujutro i/ili navečer pomoću pamučne blazinice izbjegavajući područje oko očiju

3. Aquabella Hidratantna emulzija za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože - uljepšava kožu cijelog lica: koža je zaglađena, njezina je tekstura pročišćena, a ten je matiran i blistav. Nanesite ujutro i/ili navečer na lice i vrat nakon primjene Losiona za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora.

Nuxe prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju