Vjenčanica o kojoj se ovih dana puno piše svakako je ona Hane Huljić u kojoj će se glazbenica udati za Petra Grašu. O vjenčanici u kojoj će Hana u subotu izreći sudbonosno "da" ne zna se puno, ali iz splitskog brenda Arileo, koji je izradio vjenčanicu, otkrili su nam poneki detalj.

Galerija Vjenčanice domaćeg brenda Arileo prepoznatljive su po svojoj jednostavnosti i profinjenosti - 1 Vjenčanice domaćeg brenda Arileo prepoznatljive su po svojoj jednostavnosti i profinjenosti - 3 Vjenčanice domaćeg brenda Arileo prepoznatljive su po svojoj jednostavnosti i profinjenosti - 5 +2 Vjenčanice domaćeg brenda Arileo prepoznatljive su po svojoj jednostavnosti i profinjenosti

Kao i svaka mladenka, i Hana Huljić svojem mladoženji Petru Graši želi ostaviti efekt iznenađenja kad je o vjenčanici riječ, pa se detalji o tome kako će haljina izgledati drže u tajnosti.

Vjenčanica Hane Huljić bit će prozračno lepršava, bez čipki i štrasa, otkrili su iz brenda Arileo

Ne možemo vam mnogo reći o vjenčanici osim da će biti jednostavna i prozračno lepršava, bez ikakvih čipki i štrasa. Jednostavno, u duhu Hanine osobnosti. Izrađena je samo za nju, a nekim detaljima bit će uključena u našu kolekciju, otkrio nam je modni dizajner Jurica Pirić, vlasnik splitskog brenda Arileo, čije su vjenčanice prepoznatljive po jednostavnosti i profinjenosti. U kreiranju vjenčanica on i njegova supruga, dizajnerica Marija Pirić vode se motom da je ljepota u tome da je manje-više, a usprkos različitim trendovima, trend jednostavnih vjenčanica Arileov je odabir i to forsiraju.

Vjenčanice domaćeg brenda Arileo prepoznatljive su po svojoj jednostavnosti i profinjenosti - 3 Situacija s malim brojem uzvanika i ograničenjima potaknula je mnoge mladenke da se odluče za jednostavnije vjenčanice (Foto: Arileo)

Poštujemo ukuse i ne možemo reći da je nešto ružno ako se kosi s našim vizijama. Bitno je kako tko što nosi. Najgore je slijediti trend, a on ti ne stoji, dodaje Jurica pa otkriva kakve vjenčanice mladenke koje dođu u njihov studio žele nositi.

Najčešće su to jednostavne i lepršave vjenčanice ukrašene detaljima kao akcentom bez previše upadljivosti. Osobno mi se jako sviđaju preklopne vjenčanice. Mislimo da je i ova situacija s malim brojem uzvanika i ograničenjima potaknula mnoge cure da se odluče za jednostavnije varijante, kaže.

Vjenčanice domaćeg brenda Arileo prepoznatljive su po svojoj jednostavnosti i profinjenosti - 5 Usprkos različitim trendovima, trend jednostavnih vjenčanica Arileov je odabir (Foto: Arileo)

U želji da nose svoju vjenčanicu iz snova mladenke znaju doći i s fotografijama vjenčanica slavnih osoba kao idejom za vlastitu vjenčanu haljinu. No u Arileu pokušavaju forsirati vlastiti dizajn, da ne bude copy-paste te mladenkama sugeriraju što bi oni na osnovu fotografije mogli odraditi u stilu njihova brenda.

Imamo sreće što mnoge mladenke poslušaju savjet, a ako nema dovoljno fleksibilnosti, lijepo se zahvalimo. Iako, to je stvarno rijetko jer ljudi poštuju naš rad, dodaje. Isto tako, savjetuju mladenke kada se zbog trendova koje žele slijediti suoče s problemom pa žele nositi nešto što im ne pristaje.

Neke mladenke znaju se precijeniti, ali zato smo mi tu da im pomognemo i da ih savjetujemo.

Franka Batelić udala se u vjenčanici Caroline Herrere I Hrvatice ih vole: 10 trenutno najpoželjnijih vjenčanica na svijetu

Mladenka u salonu vjenčanica Savjet stilistice: Što buduća mladenka mora imati uz sebe (i na sebi) kada bira vjenčanicu?

Za buduće mladenke imaju i nekoliko savjeta kako da odaberu savršenu vjenčanicu.

Prije svega slijedite svoj instinkt za lijepim. Nemojte biti pobornik trenda ako vam ne stoji. Razmišljajte o tome hoće li vam ta vjenčanica biti lijepa i za deset godina kad pogledate fotografiju. Zapravo, sve vodi k tome - individualna klasika uvijek je u trendu i bezvremenska. Ma kakva god bila, poručuju iz brenda Arileo.

Vjenčanice domaćeg brenda Arileo prepoznatljive su po svojoj jednostavnosti i profinjenosti - 6 Vjenčanice domaćeg brenda Arileo prepoznatljive su po svojoj jednostavnosti i profinjenosti (Foto: Arileo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju