Vjenčanica o kojoj se ovih dana puno piše svakako je ona Hane Huljić u kojoj će se glazbenica udati za Petra Grašu. O vjenčanici u kojoj će Hana u subotu izreći sudbonosno "da" ne zna se puno, ali iz splitskog brenda Arileo, koji je izradio vjenčanicu, otkrili su nam poneki detalj.

Kao i svaka mladenka, i Hana Huljić svojem mladoženji Petru Graši želi ostaviti efekt iznenađenja kad je o vjenčanici riječ, pa se detalji o tome kako će haljina izgledati drže u tajnosti.

Vjenčanica Hane Huljić bit će prozračno lepršava, bez čipki i štrasa, otkrili su iz brenda Arileo

Ne možemo vam mnogo reći o vjenčanici osim da će biti jednostavna i prozračno lepršava, bez ikakvih čipki i štrasa. Jednostavno, u duhu Hanine osobnosti. Izrađena je samo za nju, a nekim detaljima bit će uključena u našu kolekciju, otkrio nam je modni dizajner Jurica Pirić, vlasnik splitskog brenda Arileo, čije su vjenčanice prepoznatljive po jednostavnosti i profinjenosti. U kreiranju vjenčanica on i njegova supruga, dizajnerica Marija Pirić vode se motom da je ljepota u tome da je manje-više, a usprkos različitim trendovima, trend jednostavnih vjenčanica Arileov je odabir i to forsiraju.

Poštujemo ukuse i ne možemo reći da je nešto ružno ako se kosi s našim vizijama. Bitno je kako tko što nosi. Najgore je slijediti trend, a on ti ne stoji, dodaje Jurica pa otkriva kakve vjenčanice mladenke koje dođu u njihov studio žele nositi.

Najčešće su to jednostavne i lepršave vjenčanice ukrašene detaljima kao akcentom bez previše upadljivosti. Osobno mi se jako sviđaju preklopne vjenčanice. Mislimo da je i ova situacija s malim brojem uzvanika i ograničenjima potaknula mnoge cure da se odluče za jednostavnije varijante, kaže.

U želji da nose svoju vjenčanicu iz snova mladenke znaju doći i s fotografijama vjenčanica slavnih osoba kao idejom za vlastitu vjenčanu haljinu. No u Arileu pokušavaju forsirati vlastiti dizajn, da ne bude copy-paste te mladenkama sugeriraju što bi oni na osnovu fotografije mogli odraditi u stilu njihova brenda.

Imamo sreće što mnoge mladenke poslušaju savjet, a ako nema dovoljno fleksibilnosti, lijepo se zahvalimo. Iako, to je stvarno rijetko jer ljudi poštuju naš rad, dodaje. Isto tako, savjetuju mladenke kada se zbog trendova koje žele slijediti suoče s problemom pa žele nositi nešto što im ne pristaje.

Neke mladenke znaju se precijeniti, ali zato smo mi tu da im pomognemo i da ih savjetujemo.

Slika nije dostupna I Hrvatice ih vole: 10 trenutno najpoželjnijih vjenčanica na svijetu

Mladenka u salonu vjenčanica Savjet stilistice: Što buduća mladenka mora imati uz sebe (i na sebi) kada bira vjenčanicu?

Za buduće mladenke imaju i nekoliko savjeta kako da odaberu savršenu vjenčanicu.

Prije svega slijedite svoj instinkt za lijepim. Nemojte biti pobornik trenda ako vam ne stoji. Razmišljajte o tome hoće li vam ta vjenčanica biti lijepa i za deset godina kad pogledate fotografiju. Zapravo, sve vodi k tome - individualna klasika uvijek je u trendu i bezvremenska. Ma kakva god bila, poručuju iz brenda Arileo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju