Bliži se vaš veliki dan, rezervirali ste termine u salonu vjenčanica i jedva čekate krenuti u potragu za haljinom iz snova u kojoj ćete se udati. Kako bi sve proteklo u najboljem redu i kako biste odabrali vjenčanicu koja će vam savršeno pristajati, pročitajte savjete stilistice Liz Teich, koja je za stranicu Brides otkrila ključne stvari koje mladenka mora imati uz sebe i na sebi kada bira vjenčanicu.

 

1. Donje rublje u boji kože

Nismo ni svjesni koliko donje rublje utječe na naš konačni dojam o haljini. Upravo zato Teich savjetuje da buduće mladenke odjenu neutralno rublje u boji kože koje će biti neprimjetno ispod svih modela vjenčanica. Svojim klijenticama također savjetuje da sa sobom ponesu grudnjake, steznike ili bilo koje druge komade donjeg rublja koje bi željele nositi na vjenčanu, ako ih već imaju. To može poprilično promijeniti oblik haljine i utjecati na vašu odluku, kazala je.

2. Fotografije vjenčanica koje vam se sviđaju

Većina salona uistinu ima velik izbor vjenčanica u kojem se lako izgubiti, pogotovo ako ne znate što želite. Međutim, ako ste već pronašli barem nekoliko modela koji su vam zanimljivi, njihove fotografije obvezno ponesite u salon kako biste zaposlenicima pomogli da odmah shvate kakav je zapravo vaš osobni stil.

Baš lijepa vjenčanica Helene Matić koja potvrđuje da je jednostavnost često najbolji izbor Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 3 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 2 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 4 +2 Helena Matić blistala je u elegantnoj vjenčanici - 5

Slika nije dostupna Mladenke se slažu: Sedam sitnica s kojima će vjenčanica izgledati (puno) skuplje

3. Cipele s potpeticom određene visine

Cipele su važan dio vjenčane kombinacije, a ako ispod haljine namjeravate nositi model s višom potpeticom, obvezno u odabir vjenčanica krenite s cipelama koje imaju potpeticu visine koju priželjkujete i za vjenčanje. Tako ćete lakše shvatiti koliko vam odgovara dužina haljine, tj. kakvu dužinu zapravo želite. Općenito je bolje isprobavati vjenčanice u cipelama s potpeticom jer tako imamo bolje držanje i haljina odmah izgleda drugačije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju