Plus-size manekenka Ashley Graham redovito koristi svoje društvene mreže kako bi promovirala "body positivity", odnosno pozitivan pogled na vlastito tijelo.

Galerija Ashley Graham na crvenom tepihu - 6 Ashley Graham na crvenom tepihu - 5 Ashley Graham na crvenom tepihu - 4 +6 Dorbo raspoložena manekenka pozirala je fotografima

Bori se za inkluzivnost svih veličina, kako na pisti tako i izvan nje, a kada je u kolovozu 2019. godine objavila svoju prvu trudnoću, počela je koristiti Instagram kako bi normalizirala promjene koje se u tih devet mjeseci događaju na tijelu.

Njoj tako nije nimalo strano pokazivati strije na društvenim mrežama. Svojedobno je ispod jedne od objava na Instagramu napisala kako suprug Justin za njezine strije kaže da izgledaju kao drvo života.

U nedjelju je pak svoje obline, kao i spomenute strije, ponosno pokazala na crvenom tepihu dodjele nagrada "MTV Video Music Awards", na kojoj je imala ulogu prezenterice. 

Ashley Graham na crvenom tepihu - 3 Dorbo raspoložena manekenka pozirala je fotografima (Foto: Profimedia)

Nešto više od sedam mjeseci od rođenja blizanaca, izgledala je božanstveno dok je pozirala u crnoj haljini s izrezima.

Dobro raspoložena manekenka fotografima je pozirala u crnoj pripijenoj haljini midi dužine, koja je otkrivala njezina ramena te je imala izreze na bokovima i trbuhu. Haljinu ukrašenu s nekoliko svjetlucavih ziherica u srebrnoj boji uparila je sa sandalama s tankim remenčićima u kombinaciji crne i srebrne boje. Svoju dugu, smeđu kosu je raspustila.

Slika nije dostupna p

"Predivna dama i prekrasno tijelo sa savršenim oblinama", "Izgleda sjajno", "Rodila je troje djece i treba imati samopouzdanja pokazati tijelo koje je za to zaslužno", "Kao da nije s ovog svijeta", "Boginja", "Predivna žena" samo su neki od komentara na izdanje slavne manekenke. 

Ashley Graham na crvenom tepihu - 5 Plus-size manekenka na crveni tepih stigla je u crnoj haljini s izrezima (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju