Tjedan mode u Parizu u ponedjeljak je posjetila i američka plus-size manekenka Ashley Graham. Razlog njezinog dolaska bila je modna revija modne kuće Lanvin na proljeće/ljeto 2023. godine.

Galerija Ashley Graham Ashley Graham u ružičastoj Lanvin haljini Ashley Graham na reviji modne kuće Lanvin - 3 +2 Ashley Graham na reviji modne kuće Lanvin - 2

Manekenka je na reviju stigla u satenskoj jarko ružičastoj haljini koja je dio kolekcije modne kuće Lanvin za jesen/zimu 2022. godine.

Duga haljina ima duboki v-izrez, prednji prorez i nabrane detalje na bokovima, a već zbog boje definitivno spada u kategoriju kreacija koje se odijevaju kada želimo biti primijećeni i iskočiti iz mase.

Manekenka je u Pariz stigla na reviju modne kuće Lanvin Manekenka je u Pariz stigla na reviju modne kuće Lanvin (Foto: Profimedia)

Dugu haljinu Ashley je uparila s ružičastom torbicom s metalnom ručkom. Torbica je također rad modne kuće Lanvin, a radi se o modelu imena "Pencil Cat" koji ima upečatljivu metalnu ručku u obliku mačke i ukrasni metalni element na prednjem dijelu. Cijena ove torbice je 4390 dolara (33399,56 kn).

Ashley Graham na reviji modne kuće Lanvin - 3 Ashley Graham na reviji modne kuće Lanvin - 3 (Foto: Profimedia)

Manekenka je nosila i crne štikle s platformom, dok je svoju dugu kosu oblikovala u valove.

Za svaki dan i svečane prigode: 10 haljina dugih rukava u omiljenoj ružičastoj boji Hot pink boja bit će veliki jesenski hit Mango, 449,90 kn edc by Esprit (Zalando), 375 kn +7 Twinset (Answear), 2859 kn

Od nakita je nosila zlatno prstenje, a francuska manikura na noktima izdanju je donijela dodatnu dozu elegancije.

Ashley Graham u ružičastoj Lanvin haljini Ashley Graham u ružičastoj Lanvin haljini (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju