Brojne poznate osobe okupile su se na partyju u organizaciji Perfect Magazina i Valentina, koji se održao nakon revija poznatih dizajnera na Tjednu mode u Londonu.

Galerija Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini +5 Ashley Graham u pratnji supruga Justina Ervina u prozirnoj crnoj haljini

Okupljene je zabavljala pjevačica Kylie Minogue, a među manekenkama koje su došle na taj događaj posebno se istaknula Ashley Graham – i to vrlo hrabrom odjevnom kombinacijom.

Ashley je svoju putenu figuru naglasila kombinacijom koja nam pokazuje da svaka žena, bez obzira na godine i konfekcijski broj, treba nositi odjeću koju želi.

Supermodel, supruga, majka, poduzetnica, dizajnerica, producentica, autorica... Ashley je puno više od plus size modela.

Godinama promovira body positivity, odnosno bori se za prihvaćanje svih tijela neovisno o njihovoj veličini, težini, obliku, boji kože. Svojim primjerom pokazuje da zavodljiva odjeća nije rezervirana samo za osobe koje nose XS i S, a svojom posljednjim pojavljivanjem u javnosti još je jednom potvrdila svoje stavove.

Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini Ashley Graham u pratnji supruga Justina Ervina u prozirnoj crnoj haljini (Foto: Profimedia)

Za tu je prigodu Ashley odabrala pomalo gotičku varijantu koja je naglasila njezine obline.

Podloga njezine kombinacije jest casual donje rublje u crnoj boji. Elegantni grudnjak bez naramenica i gaćice visokog struka uparila je s prozirnom crnom haljinom od tila, a posebno je upečatljiv bio crni korzet kojim je naglasila struk te vrlo zavodljivi izrez koji je sezao sve do struka.

Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini (Foto: Profimedia)

Modni dodaci uvijek čine razlike, a Ashley je svoju kombinaciju na viši nivo podignula crnim remenom i prozirnim sandalama na visoku potpeticu koje su izgledale poput japanki.

Kosu je jednostavno raspustila, a prirodnu ljepotu naglasila je laganim, gotovo neprimjetnim make-upom.

Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini Ashley Graham u prozirnoj crnoj haljini (Foto: Profimedia)

Ashley Graham: Žena koja zarađuje pola milijuna dolara mjesečno neka vam bude uzor kad idete na plažu Ashley Graham u kupaćem kostimu Ashley Graham u kupaćem kostimu Ashley Graham u kupaćem kostimu +2 Ashley Graham u kupaćem kostimu

I štikle su mrak: Haljina u kojoj Ashley Graham nije mogla proći neprimijećeno Ashley Graham Ashley Graham u dugoj srebrnoj haljini Ashley Graham u Cannesu - 1 +2 Ashley Graham je nosila naušnice kuće Chopard

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju