Prilikom planiranja velikih događanja u životu, puno ljudi poseže za astrologijom u nadi da će na taj način izbjeći potencijale probleme. Astrolozi, naime, predviđaju razne stvari, a među njima je i najbolje vrijeme za vjenčanje.

Ako ga i sami planirate u godini pred nama, možda će vas (iz zabave ili ozbiljno) zanimati jeste li odabrali dobar mjesec, pa čak i točan datum za vjenčanje prema mišljenju astrologa.

A astrolozi kažu da je najbolji mjesec za vjenčanja u 2022. godini travanj. Što se tiče konkretnog datuma, najbolji je 30. travnja.

Taj dan Venera i Jupiter spojit će se u Ribama, naglašavajući ljubav, jedinstvo i rast, a za to vrijeme odvijat će se i prvo pomračenje 2022. u znaku Bika. Budući da je Bik znak kojim vlada Venera, naglasak na Veneri će u ovom periodu biti poseban.

Mladenka Tri boje koje će biti najpopularnije na vjenčanjima u 2022. godini

Prvi ples mladenaca Potvrdilo više od 5000 osoba: Pjesma za prvi ples koja "donosi sreću u braku"

S obzirom na to da je Venera pak planet partnerstva, astrolozi smatraju da nema boljeg datuma od 30. travnja za ovaj veliki korak u vezi. U zraku će, naime, taj dan zbog svih događanja biti jako puno optimizma, koji će osigurati da sve djeluje i bude kao ostvarenje sna.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju