Ne moraš biti anđeo da bi imala anđeosku kosu, sada kada je tu kolekcija Aussie Pure Locks!

Nova Aussiejeva kolekcija Pure Locks obogaćena je egzotičnim sastojcima poput kakadu šljive i kore limete koji nestašne uvojke vraćaju na pravi put.

Tu su pročišćujući šampon bez silikona, kremasti balzam za normalnu kosu, pjenasti balzam lagan poput zraka namijenjen tankoj kosi te istinski heroj, 3-minutni čudotvorni dubinski tretman koji vraća zdrav sjaj kose u samo tri minute. Nakon njih kosa ostaje savršeno čista, njegovana, lagana i izuzetno sjajna.

U kolekciji te čeka i balzam u spreju koji se ne ispire, a koji će zaštititi tvoju grivu, tvoj ponos, od svakodnevnog stresa, gradskog života i oštećenja uzrokovanih oblikovanjem. Uz sve to, na tvojim će uvojcima ostaviti i miris marakuje. E to mi zovemo bezgrešnim užitkom!

 

Šampon Aussie Pure Locks

Ovaj bezgrešni šampon (bez silikona) blagoslovit će te prekrasno čistom grivom. Njegova čudesno lagana formula nježno čisti uvojke i štiti ih od nakupljanja ostataka proizvoda.

 

Balzam Aussie Pure Locks

Nanesi na kosu opranu šamponom, od korijena do vrhova. Ista moćna formula pružit će potrebnu njegu kosi koja je bila malo skrenula s pravog puta.

 

Dubinski 3-minutni čudotvorni tretman Aussie Pure Locks 3MM

Pruži svojoj njegovanoj kosi bezuvjetnu njegu uz pomoć ovog bogatog obnavljajućeg tretmana koji će vratiti sjaj umornim uvojcima.

 

Pjenasti balzam lagan poput zraka Aussie Pure Locks Volume, za volumen

Pjena party koji neće opterećivati tvoju savjest (a ni kosu). Njegova nježna hranjiva formula izuzetno je lagana, a tvojoj tankoj kosi donosi osjećaj punoće i ljepote.

 

Pjenasti balzam lagan poput zraka Aussie Pure Locks Moisture, za hidrataciju

Pjena party koji neće opterećivati tvoju savjest (a ni kosu). Ova čudesno lagana formula hidratizirat će tvoju grivu, tvoj ponos, bez dodavanja težine.

 

Balzam u spreju Aussie Pure Locks Nourish & Protect, za njegu i zaštitu

Ovaj hranjivi balzam u spreju koji se ne ispire pružit će tvojim uvojcima zaštitu od svakodnevnog stresa, gradskog života i oštećenja uzrokovanih oblikovanjem.

Neka tvoja aura uživa u božanskoj njezi Aussie Pure Locks linije!

Aussie Pure Locks Aussie Pure Locks Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju