Ta mala napast zvana strije ženama je bolna točka. Napukline na koži u obliku tanjih i debljih linija koje nastaju prilikom naglog i brzog rastezanja tkiva teško je predvidjeti, a jednom kad se pojave, treba brzo reagirati. Otkrili smo čudotvorni proizvod za prevenciju i borbu protiv ožiljaka, koji se dosad krio u Africi.

  Galerija Avon Justine ulje za tijelo i lice Avon Justine ulje za tijelo i lice Avon Justine ulje za tijelo i lice +1 Avon Justine ulje za tijelo i lice

Nakon što su stručnjaci srušili zablude o tome da ulja zatvaraju pore te da pod njima koža ne diše, prirodna ulja postala su sve popularnija u njezi kože i možemo reći da trenutno postižu pravu revoluciju. Posebno su popularne mješavine ulja koje nisu teške za kožu, a izrazito su djelotvorne kada je u pitanju liječenje različitih stanja kože.

Novi proizvod koji je stigao kod nas spada u kategoriju najprodavanijih ulja na tržištu. Riječ je o Justine ulju za lice i tijelo koje se sastoji od kombinacije četiriju uljaslatkog bademova ulja, kukuruznog i sezamova ulja te ulja pšeničnih klica, a namijenjeno je smanjenju vidljivosti ožiljaka, strija i diskoloracija.

Avon Justine ulje za tijelo i lice Avon Justine ulje za tijelo i lice Foto: Sandro Sklepić

Slatko bademovo ulje štiti i hrani kožu, umiruje ju kod ekcema i sunčanih opekotina te regulira vlažnost. Posebno je primjereno za suhu i osjetljivu kožu, no mogu ga koristiti svi tipovi kože. Ulje pšeničnih klica sadrži puno lecitina, vitamina A, D i E, a kao dodatak postojanim uljima osigurava im dugotrajnu učinkovitost i potiče obnavljanje kože.

Hranjiva i umirujuća kombinacija ulja sadrži bademovo ulje, štiti od sunca, učinkovito hidratizira, ujednačava ton kože i sprječava pojavu strija

Justine ulju za lice i tijelo sadrži visoku koncentraciju vitamina C te SPF faktor 25. Velika je važnost vitamina C u ovakvim proizvodima jer ono potiče stvaranje kolagena koji zateže i popunjava kožu, ujednačava njezin ton te usporava starenje.

Justine ulje za lice i tijelo prilagođeno je svim tipovima kože, a prema rezultatima kliničke studije, prvi rezultati vidljivi su nakon četiri tjedna dosljedna korištenja. Ako proizvodom želite postići ujednačen ten, ulje za tijelo i lice nanosite jednom dnevno, a za borbu protiv strija preporučuje se kritična područja umasirati dva puta dnevno.

Avon Justine ulje za tijelo i lice Avon Justine ulje za tijelo i lice Foto: Sandro Sklepić

Justine ulje za lice i tijelo dolazi u ženstvenom, staklenom pakiranju. Nakon što je stiglo u redakciju, jedva smo se odlučili koja će ga sretnica testirati. Na prvu smo uočili da se brzo upija, ne ostavlja masni trag i ima ugodan miris koji dugotrajno ostaje na koži.

Oduševilo nas je i što je proizvod multifunkcionalan. Može se upotrijebiti za sprječavanje zanoktica, kao piling za ruke u kombinaciji sa šećerom, u kupki za hidrataciju cijelog tijela ili se može prije spavanja namazati na tjeme kako bi se spriječilo isušivanje.

Justine ulje za tijelo i lice može se kupiti ekskluzivno i samo u Avonu po cijeni od 265 kuna za 50 ml.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju