Kako je Trudy živjela prije nego je došla u Dumovec, možemo samo nagađati. Ova predivna križanka stafordskog terijera tigrastog krzna pronađena je prije nešto više od godinu dana kako luta blizu Sesveta, bez čipa, imena, sama, izgubljena,...

 

S obzirom na to da nije imala čip, nije se mogao ni pronaći vlasnik, nitko je nije niti tražio, niti pitao za nju, kao da je bila ničiji pas. Trudyna prošlost ostala je nepoznanica, a njezin novi "dom" postalo je sklonište i skučeni kavez u kojem niti jedan pas ne može biti sretan.

Trudy bi odgovarao vlasnik koji voli aktivniji život i provoditi vrijeme vani - ova petogodišnja kujica bez problema bi ga u tome pratila

Unatoč nimalo lakom i bezbrižnom životu u Dumovcu, Trudy je vrlo brzo počela pokazivati svoju veselu, znatiželjnu narav. Dumovečki volonteri upoznali su je kao izrazito pametnu, energičnu, živahnu curu koja obožava loptice, istrčavanja i šetnje. Na žalost, zbog nedostatka vremena i broja pasa u skloništu, te šetnje su kratke, a Trudy bi odgovarao vlasnik koji voli aktivniji život i provoditi vrijeme vani - ova petogodišnja kujica bez problema bi ga u tome pratila.

Sa svojom lijepom okruglastom glavicom i znatiželjnim, toplim očima Trudy vas "kupi" na prvu, ona je prava šarmerica željna ljudskog društva i igre. Trudy se pokazala kao pas koji se dobro slaže s drugim psima, ali na mace zna reagirati, primjerice tako da u šetnji jače povuče povodac kad ugleda mačku.

Crno štene Te tople okice: Šest razloga zašto su crni psi tako posebni

Slavne osobe koje su udomile pse - 10 Udomi, ne kupuj: 12 zvijezda koje su napuštenim psima promijenile život

Traži vlasnika koji je poznavatelj pasmine, koji će se Trudy moći posvetiti i nastaviti raditi s njom kako bi se "izbrusila" njezina poslušnost. Vrijeme je da Trudy napokon napusti svoj kavez u skloništu i ode u siguran dom, vrijeme je da pronađe svoje čvrsto mjesto u nečijem srcu.

Više informacija o Trudy možete dobiti na broj telefona azila Dumovec 01/2008-354 ili 091/506-3990 (volonterka Ksenija).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju