Zabilježite datum, planirajte godišnji, prilagodite svoje planove i obaveze- ne želite propustiti Baby Lasagnu u Varaždinu na Špancirfestu.

U utorak, 27. kolovoza, glavna festivalska PAN pozornica na Starom gradu bit će rezervirana za trenutno glavnu zvijezdu i miljenika nacije kojem je najveći i najpopularniji ulični festival u Hrvatskoj ponosno dao status headlinera.

Njegov zarazni Rim Tim Tagi Dim i energični nastup na Eurosongu osvojili su svjetsku publiku, a dio te atmosfere osjetit će svi oni koji će se naći podno bedema Starog grada pete večeri ovogodišnjeg 26. Špancirfesta.

Karizmatični Umažanin, koji se već upisao u hrvatsku glazbenu povijest, najavio je za jesen svoj debitantski album Demons & Mosquitos pa će tako svi posjetitelji varaždinskog koncerta među prvima uživo čuti i neke od njegovih novih pjesama.

Ne propustite priliku da uživate u nastupu koji će zasigurno biti jedan od vrhunaca festivala i to potpuno besplatno jer za sve koncerte na glavnoj festivalskoj PAN pozornici pa tako i za onaj Baby Lasagne ulaznica - NEMA!

Baby Lasagna headliner je ovogodišnjeg Špancirfesta Baby Lasagna headliner je ovogodišnjeg Špancirfesta (Foto: Špancirfest)

Baby Lasagna Baby Lasagna stiže na Šalatu: Objavljeni detalji o prvom velikom samostalnom koncertu

Baby Lasagna prvi nastup nakon Eurosonga održat će u Umagu Baby Lasagna i predstavnica Italije nastupit će na Sea Star Festivalu u Umagu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju