Baby Lasagna, najviše plasirani hrvatski predstavnik u povijesti Eurovizije, dolazi na stadion Šalata na prvi veliki samostalni koncert u četvrtak 12. rujna 2024.

S osvojenim drugim mjestom na ovogodišnjoj Euroviziji i kao natjecatelj s najviše glasova publike, Baby Lasagna ušao je u glazbenu povijest. Nakon što ovoga ljeta nastupi na velikom broju festivala u regiji i inozemstvu, za prvi samostalni cjelovečernji koncert odabrao je legendarni koncertni prostor na otvorenom u samom centru Zagreba.

Uz ogroman globalni hit "Rim Tim Tagi Dim", kao i prije objavljene pjesme "IG BOI" i "Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much", Baby Lasagna će na Šalati uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca "Demons & Mosquitos", čiji se izlazak očekuje najesen.

Valentina Pliško za Baby Lasagnu dizajnirala je prekrasan crveni prsluk s imitacijom zlatoveza - 8 Valentina Pliško za Baby Lasagnu dizajnirala je prekrasan crveni prsluk s imitacijom zlatoveza - 8 (Foto: AFP)

Nakon što je "Rim Tim Tagi Dim" ušao na listu top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, singl trenutačno ima poziciju na visokom petom mjestu na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova.

Stadion Šalata bit će prilika da uz veliku produkciju, brojne goste i iznenađenja, Baby Lasagna podsjeti na energične i spektakularne nastupe kojima je osvojio svjetsku publiku posljednjih nekoliko tjedana.

Ulaznice su u prodaji od 15. svibnja, točno od 12:00 u sustavu Eventim po cijeni od 25 eura.

Dizajnerica Baby Lasagne podijelila možda i najspektakularniju fotografiju našeg eurovizijskog junaka Spektakularan završetak nastupa Hrvatske u finalu Eurosonga Baby Lasagna u finalu Eurosonga Baby Lasagna u finalu Eurosonga +0 Baby Lasagna u finalu Eurosonga

Emilija Kokić: Fantastične štikle za spektakularan doček Baby Lasagne u Zagrebu Emilija Kokić na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu - 5 Emilija Kokić na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu - 1 Emilija Kokić na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu - 4 +3 Emilija Kokić na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu - 2


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju