Svoj prvi koncert nakon Eurovizije Baby Lasagna održat će na Sea Star Festivalu u njegovu rodnom Umagu, a pridružit će mu se talijanska predstavnica na natjecanju i pobjednica Sam Rema Angelina Mango, objavio je organizator festivala.

Baby Lasagna i Angelina Mango nakon eurovizijskog nastupa u Švedskoj doletjet će u umašku lagunu Stella Maris, na šesto izdanje Sea Star Festivala koje će se održati od 23. do 26. svibnja.

Na njemu će nastupiti brojne svjetske i regionalne zvijezde, od kojih su dosad najavljeni Ofenbach, Victoria, John Newman (Hybrid DJ set), Hot Since 82, ARTBAT, Deborah De Luca, INIKO, Ian Asher, Joker Out, Buč Kesidi te predvodnici trap-ganga Senidah, Devito, Grše, Kuku$, tam & Jymenik, Rouzi, Zevin i Thicc Boi.

Kao što je Konstrakta bila prvi domaći headliner u povijesti Exita, izuzetno smo ponosni što će jedan domaći izvođač, naš Umagež, predvoditi program Sea Stara. Baby Lasagna je nevjerojatno talentiran glazbenik i sigurni smo da ćemo na festivalu proslaviti Eurovizijsku pobjedu s fanovima iz cijelog svijeta, izjavio je osnivač i direktor Sea Star i EXIT festivala Dušan Kovačević.

Baby Lasagna novi je glazbeni projekt umaškog kantautora Marka Purišića, čija je pojava na sceni oduševila slušatelje diljem Europe. Kroz, kako sam kaže, predvidljive glazbene aranžmane i melodije koje lako ulaze u uho, Marko svojim stihovima nastoji poslati važniju i dublju poruku o različitim problemima današnjice, a glavna mu je misija zabaviti slušatelja dok osvjetljava društvene i duhovne izazove s kojima se pojedinci i društvo susreću.

Važnu je poruku uklopio i u svoju pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" s kojom su se poistovjetili milijuni ljudi: pjesma na Spotifyju broji preko tri milijuna streamova, a spot je na YouTube-u u mjesec i pol dana skupio 2,7 milijuna pregleda.

Angelina Mango je 22-godišnja kantautorica i pobjednica 74. izdanja Festivala Sanrema, prva žena koja je u posljednjih 10 godina pobijedila na najvećem i najvažnijem glazbenom i televizijskom događaju u Italiji.

U Umagu će nastupiti i Angelina Mango, predstavnica Italije na Eurosongu U Umagu će nastupiti i Angelina Mango, predstavnica Italije na Eurosongu (Foto: Profimedia)

Angelina će Italiju na Euroviziji predstavljati pjesmom "La noia", koja je osvojila internet, zasad broji preko 25 milijuna pregleda na YouTube-u i čak 46 milijuna streamova na Spotifyju. (Hina)

Plesačica Baby Lasagne: "Pobjeda na Dori nam je kao da smo osvojili nogometno prvenstvo" Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 6 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 1 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 2 +5 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 4

Baby Lasagna: Čoker, kožnati prsluk i zanimljivi rukavi za jedno kompletno modno izdanje Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna u kostimu Valentine Pliško +1 Baby Lasagna u kostimu Valentine Pliško

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju