Emilija Kokić zapjevala je na pozornici prije dolaska Baby Lasagne na Trg bana Jelačića u Zagrebu gdje upravo traje spektakularan doček za našega Marka. Emilija je za ovaj slavljenički dan odabrala i svečanu modnu kombinaciju.

Galerija Emilija Kokić na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu - 5 Emilija Kokić na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu - 1 Emilija Kokić na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu - 4 +3 Emilija Kokić na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu

Pobjednica Eurosonga 1989. godine tisuće okupljenih na glavnom zagrebačkom trgu zagrijala je prije dolaska Baby LasagneEmilija Kokić izgledala je spektakularno u kratkoj blještavoj haljini srebrne boje ukrašenoj dugim resama na rukavima.

Emilija Kokić na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu - 1 Emilija Kokić u blještavoj haljinici i fantastičnim štiklama na dočeku Baby Lasagne (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Disco haljinicu stvorenu za ples pjevačica je kombinirala s mrežastim čarapama i fantastičnim štiklama u kombinaciji ljubičaste i plave boje, sa zelenim remenčićem i narančastom potpeticom. Za još malo boje tu je i ružičasta mašna.

Emilija Kokić na dočeku Baby Lasagne u Zagrebu - 3 Emilija Kokić u blještavoj haljinici i fantastičnim štiklama na dočeku Baby Lasagne (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Scenski stajling za doček Baby Lasagne u Zagrebu Emilija je dodatno podigla blještavim visećim naušnicama i srebrnim ogrlicama.

Stilist Ivan Friščić o voditeljicama Eurosonga: "Koliko god taj stil bio trendi i popularan, on nije primjeren televiziji" Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 1 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 6 +7 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 2

Emilija Kokić: "Obožavam svojeg supruga i nadam se da će doći navijati za mene u 'Ples sa zvijezdama'" Emilija Kokić natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Patrikom Seretinom Emilija Kokić natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Patrikom Seretinom - 2 Emilija Kokić natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Patrikom Seretinom - 3 +3 Emilija Kokić natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim mentorom Patrikom Seretinom - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju