Baby ulje vrlo je nježno, lagano, ali i hranjivo i zato je prijatelj vaše kože i kose. No ovaj proizvod možete koristiti i u kućanstvu. Donosimo ideja gdje sve možete koristiti obično baby ulje

 1. Baby uljem možete sigurno i zdravo ukloniti vosak iz ušiju. Na blazinicu nakapajte vrlo malo ulja te temeljito prebrišite unutrašnjost uške.

2. Uklonite vodootpornu maskaru i šminku sa lica.

3. Nakon brijanja, na noge i intimnu zonu nanesite ulje za bebe. Ono štiti i vlaži kožu i sprečava nastajanje upala i iritacija.

4. Baby ulje ublažava nastajanje strija, posebno kod trudnica. Ono sadrži vitamin E koji hrani kožu i pojačava njenu elastičnost.

Baby ulje možete iskoristiti i za njegu kože cipela

5. Uporijebite ga za suhu kosu i ispucale vlasi. Vrlo malo ulja nanesite na vrhove vlažne kose te je osušite na uobičajen način.

6. Ulje možete iskoristiti za bezbolno i brzo uklanjanje flastera sa kože. Namažite kožu oko rubova flastera, lagano trljajte da se natope te skinite flaster.

7. Uklonite tvrdokorne naljepnice i deklaracije s predmeta. Namažite naljepnicu, pričekajte da se natopi te je lagano ogulite.

8. Za skidanje privremenih tetovaža i mrlja od flomastera s kože. Nanesite baby ulje na blazinicu te trljajte kožu dok mrlje ne nestanu.

9. Ispolirajte kožnu torbu ili cipele. Blazinicom i uljem premažite kožu i ostavite da se upije te je prebrišite suhom krpom. Ulje će nahraniti kožu i učiniti je mekom.

10. Baby ulje za poliranje drvenog namještaja. Nekoliko kapi ulja nakapajte na vlažnu krpicu te njome prebrišite drvo. Postati će sjajno.

11. Protiv škripanja vrata i prozora. Nekoliko kapi ulja nakapajte na spojeve te nekoliko puta povucite vrata ili prozore kako bi se uvuklo u mehanizam.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju