Jeste li ikada vidjeli neku kuću i pomislili: "Da, to je ta! To je moja kuća iz snova o kakvoj maštam." Ljubav na prvi pogled dogodila nam se s kućom koja zaista izgleda poput ostvarenja sna. Lako bi konkurirala i najljepšim holivudskim vilama, ali šarmom i estetikom nema konkurenciju.

Galerija

Ova predivna kuća uređena u kolonijalnom stilu nalazi se u Queenslandu u Australiji, a sve je u njoj uređeno s puno stila i šarma. Na prvi pogled očarava eksterijer s puno bjeline i hladom koji osigurava okolno drveće, kao i bazen uređen poput jezerca.

Predivna kuća s bazenom iz snova - 3
Obilje bjeline ispunjava interijer ovog prelijepog doma s rustikalnim elementima (Foto: Living4media)

Obilje bjeline ispunjava i interijer tog prelijepog doma s rustikalnim elementima koji prostoru daju posebnu draž te stvaraju domaći ambijent. Kako li su samo divni kristalni lusteri inspirirani razdobljem rokokoa, a osvojio nas je i savršeno uređen radni kutak s ružičastim stolcem i pogledom kroz prozor – provesti radni dan ovdje bio bi najveći užitak.

Predivna kuća s bazenom iz snova - 6
Savršeno uređen radni kutak (Foto: Living4media)

Dodatak ružičaste koja je suptilno podigla interijer učinio je ovaj životni prostor dodatno ljupkim i lijepim, dok je malo tirkiznog tona unijelo dašak ljeta i svježine u bijelu, prostranu kupaonicu. Pa, u ovakvoj kupaonici mogli bismo i živjeti!

Šarmantan stan u kojem su bijela, siva i boja pijeska stvorile idiličan ugođaj vječnog ljeta

Da dobijemo na lutriji, ova bajkovita kuća sigurno bi nam bila inspiracija za uređenje vlastitog doma iz snova.

Predivna kuća s bazenom iz snova - 5
Kupaonica je san snova (Foto: Living4media)