Jeste li ikada vidjeli neku kuću i pomislili: "Da, to je ta! To je moja kuća iz snova o kakvoj maštam." Ljubav na prvi pogled dogodila nam se s kućom koja zaista izgleda poput ostvarenja sna. Lako bi konkurirala i najljepšim holivudskim vilama, ali šarmom i estetikom nema konkurenciju.

Ova predivna kuća uređena u kolonijalnom stilu nalazi se u Queenslandu u Australiji, a sve je u njoj uređeno s puno stila i šarma. Na prvi pogled očarava eksterijer s puno bjeline i hladom koji osigurava okolno drveće, kao i bazen uređen poput jezerca.

Obilje bjeline ispunjava i interijer tog prelijepog doma s rustikalnim elementima koji prostoru daju posebnu draž te stvaraju domaći ambijent. Kako li su samo divni kristalni lusteri inspirirani razdobljem rokokoa, a osvojio nas je i savršeno uređen radni kutak s ružičastim stolcem i pogledom kroz prozor – provesti radni dan ovdje bio bi najveći užitak.

Dodatak ružičaste koja je suptilno podigla interijer učinio je ovaj životni prostor dodatno ljupkim i lijepim, dok je malo tirkiznog tona unijelo dašak ljeta i svježine u bijelu, prostranu kupaonicu. Pa, u ovakvoj kupaonici mogli bismo i živjeti!

Slika nije dostupna I ljuljačka uz bazen: Terasa na kojoj bismo se osjećali kao u raju

Da dobijemo na lutriji, ova bajkovita kuća sigurno bi nam bila inspiracija za uređenje vlastitog doma iz snova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju