Deva Cassel, lijepa kći glumačke dive Monice Belucci, oduševila je svojim modnim izdanjem na Diorovoj pariškoj reviji.

Galerija Deva Cassel na Diorovoj reviji u Parizu Deva Cassel i Saul Nanni Deva Cassel +4 Deva Cassel

Predivna 19-godišnjakinja već je prošle godine postala prava senzacija pojavivši se na nekoliko modnih pista lanjske sezone, a ovu je otvorila profinjenom, a opet odvažnom kombinacijom izvan njih.

Na reviji modne kuće Dior za proljeće/ljeto 2024. pojavila se u efektnom bež baloneru koji je nosila kao haljinu, a vješto i nenametljivo nadopunila ga je crnim čizmama sa stiletto potpeticama, zlatnim naušnicama i klasičnom Diorovom torbom. Rukave bež balonera ležerno je potfrknula i tako ostavila dojam neopterećenosti i opuštene elegancije. 

Deva Cassel Deva Cassel (Foto: Profimedia)

Kosu je svezala u nemarnu punđu, a pramenovi koji su joj ostali uz lice dali su pravi dašak francuskog šika i nehajne ljepote.

Deva se na reviji pojavila sa svojim dečkom, mladim talijanskim glumcem Saulom Nannijem, a to je bilo njihovo prvo službeno pojavljivanje nakon što su svoju vezu javno potvrdili.

Da mlada manekenka itekako ima smisla za modu, dokazala je i na Diorovoj reviji za jesen/zimu 2023., kada se također odlučila za nošenje upečatljivog balonera te modne kuće umjesto haljine, tada crno-bijelog sa zanimljivim printom.

Deva Cassel na lanjskoj Diorovoj reviji Deva Cassel na lanjskoj Diorovoj reviji (Foto: Profimedia)

Baloner umjesto haljine

Ideja nošenja balonera umjesto haljine itekako dobro funkcionira, posebice ako je od mekanog tekstila, stegnut u struku remenom bit će vrlo elegantan, a izgledat ćete kao da se niste previše trudili. Možete ga podići poput Deve uz čizme, a još će dojmljivije izgledati uz klasične salonke.

Dakako, važno je imati na umu da ga ne možete nositi kao haljinu u svakoj prigodi, za to su idealna događanja koja su na otvorenom, kako vam ne bi postalo previše vruće.

Bitno je i pripaziti na duljinu – predug će izgledati kao kaput, a prekratkim riskirate da ćete otkriti previše.

Umjesto remena ili pojasa koji dolazi uz baloner, možete staviti neki klasičniji, čvršći i upariti ga s bojom cipela kako biste dobili kompletniji outfit.

Pull&Bear, 39,99 EUR Pull&Bear, 39,99 EUR (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sva lica elegancije na reviji modne kuće Dior Clotilde Courau i njezina kći Vittoria di Savoia Carla Bruni Razane Jammal +13 Natalia Vodianova

Sedam modnih trendova za 2024. godinu koje Francuskinje već nose Sive traperice će biti jako popularne I žuta boja dobila je svoje mjesto u garderobi Francuskinja Karirani uzorak +2 Crveni detalj vaše kombinacije mogu biti cipele

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju