U tijeku je Pariški tjedan mode, na kojem je svoju haute couture kolekciju za proljeće 2024. godine prikazao i Dior. Slavna francuska modna kuća na reviji je okupila broje slavne dame koje su s oduševljenjem pogledale nove kreacije Marije Grazije Chiuri, kreativne direktorice Diora.

Galerija Clotilde Courau i njezina kći Vittoria di Savoia Carla Bruni Razane Jammal +13 Natalia Vodianova

I dok smo na reviji modne kuće Schiaparelli jučer imali priliku vidjeti kako to izgleda kada se zvijezde u prvim redovima odmaknu od tradicionalne odječe i odjenu avangardne komade, na Diorovoj reviji vidjeli smo sva lica klasične elegancije.

Jeanne Damas još je jednom demonstrirala što je to francuski šik, nepogrešiva lakoća odijevanja po kojoj su Francuskinje prepoznatljive.

Jeanne Damas Jeanne Damas (Foto: Profimedia)

Na reviju je došla zabundana u divan vuneni kaput tamnosive boje ispod kojeg se skrivala čipkasta crna haljina u kombinaciji s visokim kožnatim crnim čizmama.

Natalia Vodianova Natalia Vodianova (Foto: Profimedia)

Deva Cassel, predivna kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela, izgledala je fantastično u bež baloneru koji je za tu prigodu odglumio haljinu. Kombinirala ga je s crnim čizmama i Diorovom torbicom.

Deva Cassel Deva Cassel (Foto: Profimedia)

Marisa Berenson odabrala je karirano odijelo klasična kroja upotpunjeno bijelom košuljom, upečatljivim nakitom i svevremenskim crnim kaputom.

Zavirite u galeriju i razgledajte još odjevnih kombinacija slavnih dama koje su svojim prisustvom uveličale reviju modne kuće Dior.

Marisa Berenson Marisa Berenson (Foto: Afp)

Helena Livaković: Izdanje s kultnom torbom kojoj se žene diljem svijeta dive već desetljećima Helena Livaković Lady Dior torba Princeza Diana s Lady Dior torbom +2 Vanja Modrić s torbom Lady Dior

"Zimska" jaknica Vanje Modrić može se nositi i usred ljeta Luka i Vanja Modrić Vunena jaknica modne kuće Dior Komplet modne kuće Dior s jaknom koju nosi Vanja Modrić +4 Vanja Modrić u haljini modne kuće Dior

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju