Pred nama je doba godine u kojem će jedan od najčešćih prizora na ulicama biti baloneri.

Galerija s.Oliver, 132,99 eura Pull&Bear, 39,99 eura Stradivarius, 39,99 eura +12 Massimo Dutti, 199 eura

Govoreći o balonerima u jednoj od epizoda našeg videoserijala Dreskod, Marko Grubnić je omiljeni komad za prijelazno razdoblje opisao kao čistu klasiku i nepogrešivu investiciju.

Baloner je komad odjeće koji je uvijek u trendu, svestrani dodatak garderobi koji se lako uklapa u svaku kombinaciju.

H&M, 79,99 eura H&M, 79,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Balonere posebno volimo u prijelaznom razdoblju. Ljubiteljice klasike tada najčešće viđamo u popularnim bež balonerma, ali tu su i sve druge boje i materijali za one koji žele nešto drugačije modele.

AD twenty  (Europa92), 109,99 eura AD twenty (Europa92), 109,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mi smo zavirili u ponudu trgovina, koje su itekako spremne za sve dame koje ovih dana kreću u potragu za balonerom, i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 modela za svačiji ukus. Tu je crna i bež klasika, ali i kožnati baloneri te oni od trapera. Na vama je samo da pronađete opciju koja se najbolje uklapa u vaš ormar i stil.

Mama iz centra Splita u "dvoličnom" kaputu s kojeg je teško skrenuti pogled Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 2 Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 3 Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 1 +0 Max Mara baloner s dvije strane, 689 eura

Baloner umjesto haljine? Ideja koju možete ukrasti od Deve Cassel Deva Cassel na Diorovoj reviji u Parizu Deva Cassel i Saul Nanni Deva Cassel +4 Deva Cassel

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju