Proljetne street style kombinacije nezamislive su bez balonera. Taj vodonepropusni odjevni komad štiti tijelo od kiše i vjetra, a istovremeno otvara mogućnosti za uzbudljive modne igre.

Galerija Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 2 Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 3 Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 1 +0 Max Mara baloner s dvije strane, 689 eura

Hrvatice obožavaju balonere, a rado ih nose u dnevnim i večernjim prilikama. Najpopularniji su oni klasični do koljena u bež boji, no nose se i kraći modeli – baloneri u širokoj paleti boja te sa zanimljivim uzorkom.

Osebujan baloner privlačio je pažnju prolaznika u centru Splita ovog vikenda. Atraktivna crnka nosila je dvoličan model koji se može nositi na dva različita načina.

Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 3 Mama iz centra Splita u Max Marinom baloneru (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

S jedne strane baloner izgleda poput produljenog prsluka ispod kojeg se nazire plava prugasta košulja, a s druge nalikuje na bež kaput s tamnocrvenim rukavima.

Riječ je zapravo hibridnom modelu balonera talijanskog brenda Max Mara koji je napravljen od vodootporne gabardinske tkanine s klasičnim detaljima – šiljastim ovratnikom, raglan rukavima s manšetama, dvostrukim kopčanjem i odgovarajućim remenom s kožnom kopčom koja je savršena za naglašavanje siluete.

Max Mara baloner s dvije strane, 689 eura Max Mara baloner s dvije strane, 689 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ispod balonera mame iz centra Splita provirivale su tamne traperice skinny kroja i gležnjače s potpeticom, a ovo urbano street style izdanje zaokružila je pozlaćenim komadima nakita te upečatljivim sunčanim naočalama s potpisom modne kuće Saint Laurent.

Hit na zagrebačkoj špici: Brendirane tenisice koje se nose i po kiši i po suncu Off-White tenisice s narančastim ceduljicama sve češće se mogu vidjeti na zagrebačkoj špici - 2 Off-White tenisice sve se češće mogu vidjeti na zagrebačkoj špici Off-White tenisice s narančastim ceduljicama sve češće se mogu vidjeti na zagrebačkoj špici - 1 +7 Off-White tenisice s narančastim ceduljicama sve češće se mogu vidjeti na zagrebačkoj špici - 6

Kožnata suknja za šetnju Splitom uz koju kombinacija štikli i pamučnih čarapa ide top Ulična moda u Splitu - 7 Ulična moda u Splitu - 9 Ulična moda u Splitu - 5 +6 Splitska street stylerica nosi kožnatu jaknu brenda Massimo Dutti (249 eura)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju