Kako bismo na fotografiji ispali što bolje, uvijek se poslužimo sitnim trikovima položaja tijela s kojima ćemo to i postići. Jedan položaj tijela, preciznije nogu trenutno je vrlo popularan na Instagramu, a obećava duže i vitkije nogu na fotografiji."Barbie noge"
naziv je poze koju na svojim fotografijama ovoga ljeta isprobavaju mnoge žene. Kako i samo ime kaže, naziv poze inspiriran je slavnom lutkicom koja uvijek stoji na prstima. A upravo tim trikom poslužile su se brojne dame koje žele da im noge na fotografijama izgledaju vitkije i duže.

'Barbie noge' naziv je poze koju na svojim fotografijama ovoga ljeta isprobavaju mnoge ženePoložaj Barbie nogu podrazumijeva da stojimo na prstima čime oponašamo položaj stopala u štiklama, a dobro znamo da visoka potpetica vizualno izdužuje noge i čini ih vitkijima. Za dodatan efekt, jedna noga neka bude malo ispred druge (kao da radite mali iskorak).

 

A post shared by N A T Y S E C H A N (@natysechan) on


Ova poza na Instagramu je naročito popularna na fotografijama u bikiniju kakve ćemo u naredna dva mjeseca viđati vrlo često.
 

 

 

 

 

A post shared by Farrah Aviva (@farrahaviva) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju